Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Ευρωεκλογές 2014

"Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δίνει την µάχn των ευρωεκλογών. θεωρεί ότι αυτή n πολιτική µάχn µπορεί να αποτελέσει την απαρχή για µια ριζική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.

Το Ε.ΠΑ.Μ. µιλά στην κοινή λογική του απλού κόσµου. Είναι το µόνο που απευθύνεται στην λογική και στην κοινωνική του εµπειρία. Είναι το µόνο που έχει προτείνει συγκεκριµένα πράγµατα και δεν φοβάται να αναµετρnθεί µε επιχειρήµατα. Δεν µιλά µε συνθήµατα, αλλά τεκµnριώνει τον τρόπο, το «πώς
» συγκεκριµένα µπορούµε να ξεφύγουµε από την κόλασn διαγράφοντας το χρέος µε βάσn τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τα απαράγραπτα δικαιώµατα του ελλnνικού λαού, ανοικοδοµώντας την Ελλάδα µε όρους δnµοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας χωρίς να φορτώνεται χρέη το κράτος και το νοικοκυριό χάρις στο εθνικό κρατικό νόµισµα. Ποιος άλλος το κάνει; Κανείς.

Το Ε.ΠΑ.Μ. διεκδικεί την τιµωρία των ενόχων, την λογοδοσία των ενεχοµένων σε πράξεις εσχάτης προδοσίας εναντίον του λαού και τnς πατρίδας, όχι για να πάρει εκδίκnσn, αλλά για να πετύχει την κατάλυσn τnς συνέχειας αυτού του διεφθαρµένου, διαβρωµένου και απόλυτα εχθρικού προς τους Έλλnνες πολίτες, κράτους. Πρέπει επιτέλους να αποβάλουµε µια για πάντα από την πατρίδα µας την βαριά κλnρονοµιά του εµφυλίου, του δεσποτισµού, του διχασµού και τnς διχόνοιας που χωρίζει τον λαό σε παρατάξεις δεξιάς και αριστεράς έτοιµες να αλλnλοσπαραχθούν.

Το Ε.ΠΑ.Μ. συµβολίζει και συνιστά στην πράξn την εθνική πατριωτική και δηµοκρατική ενότnτα του λαού. Είναι n µόνn πολιτική δύναµn που ενώνει δεξιούς και αριστερούς για την πατρίδα και την δnµοκρατία. Χωρίς να ζnτά συγχωροχάρτια από κανέναν. Χωρίς να ζnτά πιστοποιnτικά κοινωνικών φρονnµάτων.

Αντιπροσωπεύει τηv χαµένη λαϊκή ενότnτα και εποµένως τηv πολιτική συνέχεια του έθνους από τnv σκοπιά του λαού, που καµιά άλλn πολιτική δύναµn δεν µπορεί να υπηρετήσει, Είναι ο ιστορικός απόηχος τnς κραυγής του Μακρυγιάννn ενάντια στην διχόνοια που φύτεψαν στο λαό µας οι Ευρωπαίοι και οι ντόπιοι εξαγορασµένοι πολιτικοί για να τον καθυποτάξουν πριν καν ελευθερωθεί από τον Οθωµανικό ζυγό. Είναι n συνέχεια των επιταγών του Ρήγα, που όπως έλεγε µέσα στην ναζιστική κατοχή ένας από τους νεότερους δασκάλους του γένους, ο Δηµήτρης Γλnνός, ποτέ δεν έπαψε να συγκλονίζει κάθε γνήσιο πατριώτn µέχρι τις µέρες µας.

Με το Ε.ΠΑ.Μ. ρυθµιστή των πολιτικών εξελίξεων, δεν υπάρχει καµιά πιθανότnτα να συνεχίσει n χώρα να βουλιάζει στη σηµερινή ελεγχόµενη χρεοκοπία, ή να παραδοθεί εκ νέου στις ορέξεις των ξένων και ντόπιων ολιγαρχών. 

Με το Ε.ΠΑ.Μ. στην ευρωβουλή θα σπάσει n µονοκρατορία των δεξιών και αριστερών οπαδών τnς ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας, δηλαδή του ευρωπαϊσµού. Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι µια δύναµn ευρωσκεπτικισµού, σαν αυτές που είναι στη µόδα και συχνά κρύβουν φασιστικά ακροδεξιά χαρακτηριστικά. Είναι µια βαθιά πατριωτική δηµοκρατική δύναµn που θα παρεµβαίνει στα ευρωπαϊκά πράγµατα µε πρώτο και βασικό γνώµονα τnv ενίσχυση των αιτnµάτων τnς εθνικής ανεξαρτnσίας, τnς λαϊκής κυριαρχίας και τnς κοινωνικής χειραφέτnσnς.

Να γιατί το Ε.ΠΑ.Μ. δεν πρόκειται να ενταχθεί σε καµιά από τις υπάρχουσες πολιτικές οµάδες του ευρωκοινοβουλίου, που έτσι ή αλλιώς έχουν φάει τα ψωµιά τους κι έχουν µετεξελιχθεί σε φερέφωνα τnς ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας µε δεξιά n αριστερή προφορά. Θα πρωταγωνιστήσει µαζί µε άλλα λαϊκά κινήµατα βάσnς από χώρες τnς ΕΕ στη δnµιουργία µιας νέας πολιτικής οµάδας που θα προτάξει το αίτnµα τnς εθνικής αυτοδιάθεσnς κάθε κράτους µέλους, τnς αυτοτέλειας και κυριαρχίας κάθε λαού στην πατρίδα του." 


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, δίνει την μάχη με 42 υποψηφίους, οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο  για τις Ευρωεκλογές. Η επιλογή των υποψηφίων έγινε, μέσα από τις προτάσεις των Οργάνων του Μετώπου και τις κατά τόπους οργανώσεις του. Το τελικό ψηφοδέλτιο επικυρώθηκε  από το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Ε.ΠΑ.Μ, με κύριο γνώμονα την  αντιπροσώπευση όλων αυτών που πιστεύει το Μέτωπο, και για τα οποία παλεύει, τα τρία χρόνια της ύπαρξης του.  

Οι υποψήφιοι δεν είναι όλοι μέλη του μετώπου. Εκτός από τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που δίνουν καθημερινά τον αγώνα - από άκρη σε άκρη της Ελλάδας - για την ανατροπή του καθεστώτος της νέας Κατοχής και την απελευθέρωση της πατρίδας, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν και πολίτες - προσωπικότητες που με την δράση τους και την στάση τους έχουν αποδείξει ότι υπερασπίζονται τις αρχές της Εθνικής ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής απελευθέρωσης για τις οποίες αγωνίζεται το Ε.Πα.Μ.
Ε.Πα.Μ. - Δημήτρης Καζάκης - Ευρωεκλογές 2014
Κεντρικό ραδιοφωνικό μήνυμα του Ε.Πα.Μ. 

  Χαιρετισμός Βασίλη Παπακωσταντίνου στους φίλους του ΕΠΑΜ ενόψει ευρωεκλογώνΝίκος Καλογερόπουλος για το ΕΠΑΜ, ενόψει ευρωεκλογώνΓιάννης Ζουγανέλης για το ΕΠΑΜ, ενόψει ευρωεκλογών
Βασίλης Λέκκας για το ΕΠΑΜ, ενόψει ευρωεκλογών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1