Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η χώρα έχει κατακτηθεί !! Το σκοτάδι ξαναπλώνεται πάνω από την Ελλάδα, με την υπογραφή του Τσίπρα !!


του Κώστα Γιαννιώτη *

Ο κατήφορος που πήρε αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τελειωμό.
Μπροστά στο έγκλημα που διαπράττεται αυτές τις ώρες, κάνει να μοιάζουν πταίσματα τα εγκλήματα των προηγούμενων ‘’κυβερνώντων’’. Γι` αυτό και οι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ έβαλαν πλάτη στις διαπραγματεύσεις. Για να μειωθεί το δικό τους κατηγορητήριο – αύριο – συγκρινόμενο με αυτό που θα στοιχειοθετηθεί για τους σημερινούς ‘’κυβερνώντες’’

Η συμφωνία που υπογράφουν αυτές τις ώρες, μια συμφωνία ΤΕΡΑΣ, όπως ονομάστηκε από το διεθνή τύπο, η χώρα μπαίνει σε ιστορική φάση κατάκτησης από ξένες δυνάμεις !
Το μόνο ρόλο που επέτρεψαν οι κατακτητές στον Τσίπρα – στον τύποις πρωθυπουργό -  να παίξει, ήταν το να θέσει την υπογραφή του κάτω από τη δήλωση της ολοκληρωτικής παράδοσης της χώρας !!
Το μόνο που δεν έκαναν ακόμα είναι να κατεβάσουν γερμανικά στρατεύματα στο κέντρο της Αθήνας. Ας το ...
κάνουν κι αυτό για να γίνει καθαρή, η θολωμένη από τους ‘’κυβερνώντες’’ πραγματική εικόνα της κατάστασης και για να τελειώνουμε τους λογαριασμούς μας σαν λαός και μ` αυτούς και με τους ντόπιους συνεργάτες τους !

Όπως σε κάθε ιστορική περίοδο που απειλήθηκε η ύπαρξη αυτού του έθνους, έτσι και τώρα, όσο κι αν διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα οι εθνοπροδότες, ο λαός, με το βαθύ πατριωτικό του ένστικτο, θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει και με τον αγώνα του να συντρίψει όλους αυτούς που χάλκευσαν τα δεσμά του και ονειρεύονται την υποταγή του.

Οι σημερινοί ‘’κυβερνώντες’’ δεν αποδείχτηκαν απλώς ανίκανοι. Αποδείχτηκαν επικίνδυνοι εφιάλτες. Οι τελευταίοι κλειδοκράτορες, που άνοιξαν την κερκόπορτα, παρέδωσαν το τελευταίο οχυρό της χώρας και μαζί μ` αυτό και τα κλειδιά της πατρίδας !

Όταν φτάνει ο γερμανικός DER SPIEGEL να ομολογεί ότι η συμφωνία που υπογράφεται τούτες τις ώρες είναι μια συμφωνία ‘’ταπείνωσης της Ελλάδας’’ και ……… ‘’είναι μια λίστα, ένας κατάλογος φρικαλεοτήτων’’ (!!) δείχνει ότι αυτό το ψευτοπαλικάράκι της φακής (της ‘’αριστεράς’’) ήταν έτοιμο να δεχτεί αδιαμαρτύρητα ακόμα και φυσική βία, ακόμα και χαστούκια ή κλωτσιές !

Αν οι ‘’κυβερνώντες’’ της ντροπής αποφάσισαν να αποδεχτούν την ταπείνωσή τους, τον εξευτελισμό τους και τη διεθνή διαπόμπευσή τους, δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουν να κάνουν το λαό να παραδοθεί, όσες υπογραφές κι αν βάλουν. Γιατί αυτό προϋποθέτει την υπογραφή του ίδιου του λαού! Μια υπογραφή που δεν έβαλε ποτέ στην ιστορική του διαδρομή ! Μια υπογραφή που δεν πρόκειται να βάλει ούτε και τώρα !
Όσες ψευδοκυβερνήσεις ‘’εθνικής ενότητας’’ κι αν του στήσουν, όσες κυβερνητικές ‘’αναδιαρθρώσεις’’ με τεχνοκράτες κι αν του φορτώσουν στο σβέρκο, όσο κι αν τον πληγώσουν και τον λαβώσουν, θα τον βρουν να ορθώνεται μπροστά τους.

Η υποθήκη του ΟΧΙ, που ξεπήδησε μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, που άστραψε και βρόντησε κόντρα στην τρομοκρατία, την παραπληροφόρηση και τη μαύρη προπαγάνδα, δεν ακυρώνεται με τίποτε πια! Αυτή την υποθήκη, αυτό το βροντερό ΟΧΙ θα το βρουν αμείλικτο μπροστά τους. Γιατί ο λαός έχει ταυτίσει πια αυτό το ΟΧΙ του με το ΟΧΙ του Μετώπου του 1940 !! 
Γιατί …… ‘’αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι, πάντα είναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ’’ !!!


* Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ ( Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1