Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δ. Καζάκης: «Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δ. Καζάκης: «Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου»

Η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ για την παρουσίαση του προγράμματος των εκατό πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου με θέμα "Πώς θα περάσουμε σε εθνικό νόμισμα" στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον κόσμο να ξεχειλίζει από το σινεμά Καλυψώ στην Καλλιθέα.

epamkallithea

Μια επιτυχία σε μια εκδήλωση - εναρκτήριο λάκτισμα που δείχνει ότι το ΕΠΑΜ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για μια πρωτοφανή πορεία ενόψει των ευρωεκλογών.
"Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου. Έχει αρχίσει η διαδικασία της πέψης και το θηρίο ετοιμάζεται να μας αφοδεύσει. Κάποιοι αυτό το θεωρούν επιτυχία γιατί θα βγεις αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι".
epamkkaa
Έτσι άρχισε την ομιλία του στην εκδήλωση για το εθνικό νόμισμα ο γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης και συνέχισε: "προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή χρωστάμε δεν έχουμε δικαιώματα. Ότι δε μας αξίζει αυτός ο τόπος άρα δεν οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε".
"Το πως ακριβώς θα καταφέρουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, πρακτικά, βήμα προς βήμα, ποσοτικοποιημένα θα αναλυθεί λεπτομερώς σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ" προσέθεσε.
"Η χώρα πρέπει να μείνει έρμαιο των πολυεθνικών συγκροτημάτων και της παρασιτικής ελίτ που υπηρετεί τα συμφέροντα τους, για αυτό δεν παρουσιάζουν ένα πραγματικό σχέδιο ανάπτυξης" υπογράμμισε ο Οθωνας Κουμαρέλλας.
epam43
"Μας έστρεψαν στον τουρισμό και τις υπηρεσίες ως πρότυπο ανάπτυξης. Να περνάμε καλά κι ας γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Διότι κανείς δεν σκέφτηκε ότι αν δεν υπάρχει ένα σοβαρό παραγωγικό υπόβαθρο η χώρα καθίσταται ευάλωτη στην κατάρρευση. Δεν υπάρχουν μοντέλα. Στόχος είναι η ευημερία του τόπου" προσέθεσε.
epam41
"Οι νέοι πρέπει να συμμετάσχουν, ο καθένας από το μετερίζι του, στη γενική πολιτική απεργία για την ανατροπή της δωσιλογικής κυβέρνησης" τόνισε ο εκπρόσωπος της νεολαίας του ΕΠΑΜ που συμπλήρωσε: "Κάποιοι αντιλαμβάνονται την κρίση σα φυσικό φαινόμενο, κάτι σαν κρυολόγημα που θα περάσει μόνο του, αρκεί να μην προκαλούμε την εξουσία. Θα διαψευσθούν οικτρά"


Στην εκδήλωση θερμό χαιρετισμό από καρδιάς απηύθυηνε ο πρόεδρος του κινήματος "Δραχμή πέντε αστέρων" Θεόδωρος Κατσανέβας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μαζί θα προχωρήσουμε για να γκρεμίσουμε τη χούντα του ευρώ. Θέλουμε τη χώρα μας πίσω και μπορούμε να το κάνουμε. Για να την κερδίσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι να έχουμε ψηλά τις καρδιές μας και τη σημαία μας"

Το μέλος του αγγλικού κόμματος UKIP, επικεφαλής του οποίου είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ, Γιώργος Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον κινηματογράφο ΚΑΛΥΨΩ τους ζήτησε να μην χάσουν την ελπίδα τους και να παραμείνουν ενωμένοι. "Η οικονομική αποτυχία του ευρώ είναι συνδεδεμένη με την οικονομική επιτυχία για υποδούλωση της Ευρώπης. Η πορεία κατά του ευρώ πρέπει να συνεχιστεί και με πορεία κατά της Ε.Ε.. οι Ελληνες πολεμούν και μην ξεχνάτε πως εμείς στη Βρετανία ξεκινήσαμε από 0,5% και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 26%"

raxilsmallΗ βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή δήλωσε πως χαίρεται ιδιάιτερα που βρίσκεται ανάμεσα σε άτομα που μπορεί να έχουν διαφορές, έχουν όμως τον ίδιο στόχο σε ένα κοινό αγώνα που δεν είναι άλλος από τη ανατροπή αυτού του συστήματος. "Η πολιτκή ανατροπή έρχεται, δεν είναι μακριά. οι Ελληνες θα νικήσουν τα συμφέροντα και είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι αναμεσά σας όλοι γιατί μαζί θα τους ανατρέψουμε . Οπως έχει πει ο Δημήτρης Καζάκης μονόδρομος είναι η ανατροπή τους"

Το μέλος του ΔΗΚΚΙ και Συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος παρουσίασε αναλυτικά σε ποια σημεία έχει γίνει παραβίαση το Συντάγματος και δήλωσε πως σε όλους αυτούς που το έπραξαν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για εσχάτη προδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1