Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι ψηφοφόροι δεν μασάνε άλλο ταραμά


της Μιχαλούς 

Την πολιτική υπό τις υποδείξεις της φράου Μερκελ ακολουθώντας τα χνάρια αλλά και την τακτική του Μπένι αποφάσισε να συνεχίσει ο Σαμαράς! Μια πολιτική που δεν ψήφισαν ούτε υποστήριξαν οι Έλληνες σε καμιά εκλογική αναμέτρηση και η οποία τελικά αποδεικνύεται και εντελώς καταστροφική συμφώνα μάλιστα και με κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ.

Ο λόγος για το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ, η οποία μας λέει στα μούτρα - για τους δικούς της λόγους - ότι υπήρχαν περιθώρια για διαγραφή του ελληνικού χρέους από το 2010, αλλά αυτό δεν έγινε!

Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια θα μας πούνε τα ίδια και για τις επιλογές Σαμαρά… Την ώρα που χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει (οι αυτοκτονίες πλησίασαν τις 5.500), περί τα 6 εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε -κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά - και εκατομμύρια είναι άνεργοι.

Και σαν να μην φτάνουν αυτά μας ζητά και τα ρέστα… βγαίνει και μιλάει για Grexit  και για άδεια ΑΤΜ! Προσπαθεί να δημιουργήσει χάος και να πανικοβάλλει τους ψηφοφόρους αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα κοράκια των αγορών. Γνώριμη επικοινωνιακή τακτική, η οποία όμως δεν πιάνε πια διότι ο κόσμος δεν φαίνεται να τσιμπάει! Το μόνο που σκέφτονται πλέον είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα της πολιτικής του, η οποία αποτυπώνεται καθαρά στους μισθούς, στις δαπάνες για υγεία, την ψυχολογική πίεση που νιώθουν όλοι στην καθημερινότητά τους αλλά και τα παιδάκια που λιποθυμάνε στα σχολεία!

Πηγή: το ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1