Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Να, ποιοι κλαίνε πάνω από τους τάφους των αθώων!!


του Κώστα Γιαννιώτη*

(Με αφορμή την επίθεση των τζιχαντιστών του ISIS εναντίον των ηρωικών Κούρδων μαχητών, στο Κομπάνι, στις 10 - 10 - 2014 δημοσιεύτηκε σημείωμά μου, με τίτλο ‘’Το γενεαλογικό δένδρο του κτήνους’’.… Σήμερα αναδημοσιεύεται -τμήμα του- επικαιροποιημένο και συμπληρωμένο.)

……………………………………………………………………………………….
«Στα καντράν των αγορών, οι μετοχές αίματος τραβούν τον ανήφορο.

Τόνοι αίματος αθώων που υπερασπίζονται τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους, τη γη τους, το δικαίωμά τους στην αξιοπρέπεια και τη ζωή.

(Εναντίον)…. ενός εχθρού που επανέρχεται βγάζοντας από τις σημαίες του τις σβάστικες και βάφοντάς τες στο φυσικό χρώμα του ναζισμού. Το μαύρο!

(Εναντίον)…. ενός εχθρού που επικάλυψε το όνομά του κάτω από το όνομα των υπανθρώπων του Δεξιού Τομέα στην Ουκρανία και των φονταμενταλιστών συμμοριτών και ψυχρών δολοφόνων του ISIS.

Οι ίδιοι που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα σε δύο παγκόσμιους πολέμους, βρέθηκαν και πάλι ...
στο προσκήνιο, αποζητώντας την τελική ρεβάνς στη σύγκρουσή τους με την ανθρωπότητα.

Ψάχνοντας το γενεαλογικό δέντρο των σημερινών ορδών δολοφονικών συμμοριών που αιματοκυλούν λαούς, θα αντιληφθούμε τη ρίζα του πόνου, των δακρύων και του αίματος που πληρώνει, για μια ακόμα φορά, η ανθρωπότητα.

‘’Αγορές’’ εγέννησαν ναζισμό!
Ναζισμός εγέννησε ΝΑΤΟ και ΕΟΚ!
ΕΟΚ εγέννησε την ΕΕ και ΕΕ εγέννησε Δεξιούς Τομείς, Αλ Κάιντες και ISIS!

Τα μισοπεθαμένα θηρία, γέννησαν νέα θεριά, με στόχο να καταπιούν χώρες κράτη και λαούς, προς όφελος της μήτρας που τα γέννησε. Των περίφημων ‘’αγορών’’, που αποτελούν το προσκυνητάρι των δωσίλογων που μας κυβερνούν.

Εξαπέλυσαν την τρομοκρατία, την προπαγάνδισαν -για να στεριώσουν το πρόσχημά τους, τον μπαμπούλα που δήθεν θα καταπολεμούσαν- και όρμησαν ακάθεκτοι. Όχι εναντίον του…. ‘’μπαμπούλα’’. Εναντίον των λαών!

Σύμμαχοί τους τα εξαγορασμένα προπαγανδιστικά ΜΜΕ και μίσθαρνα όργανά τους οι δωσίλογοι, οι ‘’κυβερνώσες’’ μαριονέτες των χωρών - θυμάτων τους.

Όπου δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν, και να διαλύσουν, τις χώρες μέσω οικονομικών επιδρομών.… ‘’δανεισμού’’, -βλ. Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία κ.α.- έβαλαν μπροστά τις ορδές δολοφόνων του Δεξιού Τομέα στην Ουκρανία και του ΙSΙS στην περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου, ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις της δήθεν καταπολέμησής τους και εξαπολύοντας φωτιά και σίδερο κατά των λαών.

Σκορπίζουν το θάνατο σε αθώους και άοπλους. Διαλύουν χώρες - κράτη και αλλοιώνουν τον παγκόσμιο χάρτη.

Για να χορτάσουν οι ‘’αγορές’’ από δουλικά χέρια ανέστιων και περιφερομένων οικονομικών μεταναστών. Με έναν ΟΗΕ υποχείριό τους και θεατή της σφαγής.

Τα παιδιά και τα εγγόνια των τεράτων του ναζισμού, ηγούνται σήμερα των ‘’συμμαχιών’’ τύπου ΝΑΤΟ. Ενός ΝΑΤΟ που παλεύει, δήθεν, την τρομοκρατία».
………………………………………………………………………………

Σήμερα επιβεβαιώνεται, με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο, ότι η Ευρώπη αρχίζει να μπαίνει στον κύκλο του ωμού φασισμού των περίφημων ‘’αγορών’’.

Με θύμα τους ίδιους τους αθώους και ανυποψίαστους πολίτες της, και στο όνομα -τάχα- της προστασίας τους από το…. φασισμό του ISIS, θα αναστείλει όποιο δημοκρατικό δικαίωμα κατέκτησαν οι λαοί της Ευρώπης -μέσα από αγώνες και ποτάμια αίματος. Με όπλο τον τρόμο, θα απαιτήσει τη σιωπή και την υποταγή των λαών στις επιταγές της δικτατορίας των τραπεζών!

Θα επιχειρήσουν να μετατρέψουν τους λαούς σε πλήθη σωμάτων χωρίς ψυχή, χωρίς ζωή, χωρίς όνειρα και μέλλον, προορισμένα να δουλεύουν σιωπηλά σαν καλολαδωμένα γρανάζια της κρεατομηχανής της ΕΕ και των ‘’αγορών’’!!
Θυσία στο Μολώχ των χρηματοπιστωτικών ‘’ευαγών ιδρυμάτων’’ και του εικονίσματός τους, του ευρώ!

Την ίδια ώρα ο κύκλος του αίματος θα διευρύνεται σε βάρος αθώων και ανυποψίαστων πολιτών!

Αν οι ίδιοι οι λαοί δεν ξεσηκωθούν και δεν πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ζωής τους, υπερασπίζοντας τις πατρίδες τους από τους πραγματικούς δολοφόνους, το σκοτάδι του φασισμού θα σκεπάσει την Ευρώπη, για άλλη μια φορά!

Αυτοί που αποτέλεσαν τη φύτρα των χτεσινών δολοφόνων, που εξέθρεψαν και εξόπλισαν το τέρας, παραμένουν ασφαλείς ενώ τα επίχειρα των πράξεών τους, θα πληρώνουν με πόνο δάκρυα και ποτάμια από αίμα, οι λαοί!! Οι αθώοι!!   

Όσο δεν κόβεται από τη ρίζα η φύτρα του κακού, η φύτρα του φασισμού και του ναζισμού, τα τέρατα θα αναπαράγονται και οι λαοί θα πληρώνουν βαρύ το τίμημα της αδράνειάς τους!

Μην εκπλαγεί κανένας αν αύριο δει και στους δρόμους της πατρίδας μας να κυλούν οι ερπύστριες του ευρωστρατού, σε μια επέλαση για την.... ‘’προστασία’’ μας!!

*Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1