Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Προετοιμάζουν και τη στρατιωτική κατοχή!!

του Κώστα Γιαννιώτη*

Αλλάζοντας μια λέξη από μια λαϊκή μας ρήση θα πω.... ‘’Έμαθαν ότι γ.... και πλάκωσαν κι οι.... Τούρκοι’’!!

Ένα ολόκληρο σκηνικό -καλοσχεδιασμένο- στήνεται πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού! Με τη δικαιολογία ότι η.... καημένη η Τουρκία δεν μπορεί να ελέγξει την παράνομη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων, που οργιάζει στα παράλια της, κάτω από τα στραβά μάτια της ίδιας της κυβέρνησης, για να μην πω με την άμεση συνέργειά της, Μέρκελ και Νταβούτογλου συμφώνησαν! Το ΝΑΤΟ να αναλάβει δράση στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και των διακινητών προσφύγων !

Η Commission χειροκρότησε την πρόταση (μέσω του ελληνόφωνου εκπροσώπου της Μαργ. Σχοινά) και ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ δηλώνει αιφνιδιασμένος (τάχα), αλλά το.... εξετάζει σοβαρά!! Τρέχει όμως και  προετοιμάζει πυρετωδώς τη συζήτηση του αιτήματος στη σύνοδο των υπουργών άμυνας των χωρών του ΝΑΤΟ!

Πάνε να πετύχουν από την πίσω πόρτα αυτό που δεν κατάφεραν από την ... ‘’κυρία είσοδο’’! Τις κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο!!

Την ίδια στιγμή ο ‘’πρωθυπουργός’’ της ελληνόφωνης ‘’κυβέρνησης -ναι αυτός που οι εταίροι του ...
τον αποκάλεσαν δημόσια ηλίθιο και δεν ίδρωσε το αυτί του- κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει τους σχεδιασμούς των ‘’εταίρων’’ του, δηλώνει από την Τεχεράνη ότι... ‘’η όποια εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα αφορά τα τουρκικά χωρικά ύδατα και δεν θα πρέπει να θίγει με κανέναν τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα’’, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο!!

Τούρκοι και ‘’εταίροι’’ του παλικαριού, το άκουσαν και ταράχτηκαν!!

Τώρα θυμήθηκε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας; Όταν αυτός και οι προηγούμενοι όμοιοί του, παρέδιδαν οικονομία, δημόσια περιουσία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, κοινοβούλιο και άμυνα της χώρας στις ορέξεις και τις διαταγές των Γερμανών και των δανειστών, δε θίγονταν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα;

Τώρα με πρόσχημα το ΝΑΤΟ, ποιος θα εμποδίσει την Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο, όταν ακόμα και χωρίς το πρόσχημα του ΝΑΤΟ, έφτανε μέχρι το Σούνιο;
Ποιος θα την εμποδίσει να ‘’γκριζάρει’’ ολόκληρο το Αιγαίο;

Αλήθεια, ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει ο ‘’πρωθυπουργεύων’’ Τσίπρας; Για ποια τουρκικά χωρικά ύδατα μιλάει; Αυτά που περιγράφει η τουρκική πλευρά και φτάνουν μέχρι την.... Κεφαλλονιά ή τις γκρίζες ζώνες και τα Ίμια που οριοθετούν οι ‘’εταίροι’’ του στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ;;

Θα μπορούσε να μας απαντήσει αν σ` αυτές τις νατοϊκές δυνάμεις θα συμμετέχει η Ελλάδα; Αν ναι, τότε τι θα κάνουν οι ελληνικές δυνάμεις όταν βρεθούν προ τετελεσμένου γεγονότος να υπακούουν σε διαταγές Τούρκου διοικητή, με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ;

Το σχέδιο άλωσης της χώρας μας αρχίζει να παίρνει τη στροφή εκείνη που ξένα στρατεύματα θα συμπληρώσουν, σύντομα, την οικονομική κατοχή και θα αρχίσουν να κατασπαράζουν, κομμάτι κομμάτι, το κορμί της πατρίδας μας στο όνομα του ευρωατλαντισμού και σαν συνέχεια της οικονομικής υποδούλωσης!

Αυτό που επεδίωκαν πάντα, το ξεκίνησαν με τη μετατροπή της χώρας μας σε υποτελή χρέους και την επιβολή κατοχής! Τώρα ετοιμάζονται να προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο του εγκλήματος, εξωραΐζοντας την παρουσία και κατοχικών στρατευμάτων, με τις ευλογίες ‘’κυβερνώντων’’ και ‘’αντιπολιτευομένων’’!!

Αν ο ελληνικός λαός δεν αποτινάξει από πάνω του τους δωσίλογους πολιτικάντηδες, που χρόνια ολόκληρα διαγούμιζαν -και εξακολουθούν να διαγουμίζουν- τη ζωή του, τότε σύντομα θα βρεθεί προ τετελεσμένων, που θα τον αναγκάσουν να χύσει ιδρώτα και αίμα για να ξαναφέρει την πατρίδα του στα δικά του μέτρα!  

*O Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1