Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Χαιρετισμός του Θ. Συμβουλόπουλου (ΕΠΑΜ) στην Πανελλαδική Σύσκεψη της ΛΑ.Ε.


Δελτίο Τύπου

Στην αδήριτη ανάγκη μιας «ευρύτατης συμπόρευσης όλων των φορέων και κινημάτων που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της ιστορικής συγκυρίας» εστίασε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος, χαιρετίζοντας την πανελλαδική σύσκεψη της «Λαϊκής Ενότητας», το Σάββατο 21/11/2015, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως υπογράμμισε, «η υπαγωγή στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις με την άρση της ασυλίας λόγω άσκησης της εθνικής κυριαρχίας, απαιτεί την υιοθέτηση εθνικοαπελευθερωτικών αιτημάτων που πρέπει και μπορούν να αποκτήσουν παλλαϊκό χαρακτήρα». Προς επίρρωση αυτής της αιτίασης, επισήμανε ότι «η ιδιότυπη οικονομική κατοχή που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα από το 2012 και μετά την προδοσία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ενέταξε τη χώρα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), έχει μετατραπεί πλέον σε φυσική κατοχή, με αποτέλεσμα να είμαστε μετανάστες στην ίδια τη χώρα μας».

Ο Θ. Συμβουλόπουλος τόνισε ότι «το ΕΠΑΜ πάντα προσέβλεπε σε ισότιμες συνεργασίες» δίνονοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη παλλαϊκής συμπόρευσης. Δεν παρέλειψε δε, να υπενθυμίσει στο ακροατήριο ότι «σ’ όλες τις σημαντικές ιστορικές στιγμές τα αιτήματα ήταν παλλαϊκά και είχαν να κάνουν με την κοινωνική απελευθέρωση, τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία».

Στην αντιπροσωπεία του ΕΠΑΜ συμμετείχαν επίσης, ο Γ. Γεωργής, μέλος της Π.Γ και ο Κ. Αβαράκης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.

22/11/2015
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1