Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το καθήκον...

του Γιάννη Λαζάρου
 
"Πατριωτικό καθήκον η στήριξη στον Τσίπρα" διεμήνυσε το δεξί χέρι του Γιούνκερ στην Κομισιόν, Δ. Παπαδημούλης. Πατριωτικό και καθήκον! Τ' ακούς Πατρίδα; Δεν έχω καθήκον να υπερασπιστώ εσένα, αλλά τον Τσίπρα. Πατρίδα των Ελλήνων έγινε ο Τσίπρας. Χώμα ελληνικό είναι τα παπούτσια του και ουρανός το φρεσκοκουρεμένο του μαλλί.
 
Εμμέσως πλην σαφώς ο εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, ευρωβουλευτής Παπαδημούλης, μου τραβάει την κόκκινη γραμμή ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν κάνω το καθήκον μου να στηρίξω Τσίπρα, είμαι ένας προδότης. 
 
Αφού πρώτα η "Πατρίδα-Τσίπρα" μου λέει να το βουλώσω μέχρι να υπογράψει την παραμονή στην Κατοχή της πατρίδας-Ελλάδας με τους δανειστές, πετάγεται και ο Παπαδημούλης από τις Βρυξέλλες και με καλεί να υπερασπιστώ ό,τι υπογράψει ο "Θεός". Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι πλέον ... η Κρήτη, το Καστελόριζο, η Κέρκυρα και ο Έβρος. Τα σύνορα είναι μέχρι εκεί που πατάει ο Τσίπρας! 
 
Έλληνες, προτάξτε τα στήθια σας να υπερασπιστείτε τον Μέγα Αλέξιο τον Τσιπρογενή. Προσκυνήστε την σημαία της Ε.Ε που προσκυνά και μην μιλάτε, μη ρωτάτε μη και κάνουν ντου οι φρουροί-κομματόσκυλα βασανίζοντάς μας με φάλαγγα αλά Βαλαβάνη!!! 
 
Πώς αλλάζουν τα καθήκοντα και οι πατρίδες στην Ελλάδα είναι απίστευτο! Πατριωτικό καθήκον είχαν οι Έλληνες και επί εποχής Γ. Παπανδρέου να αποδεχθούν την υποτέλεια της Ελλάδας σε Τρόικα, πατριωτικό καθήκον να σκύβουν το κεφάλι στους μνημονιακούς νόμους που ψήφιζαν οι Σαμαροβενιζελοκουβελικοί ως ελληνικούς, πατριωτικό καθήκον να υπερασπιστείς τον Τσίπρα. 
 
Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις ποια θα είναι η πατρίδα που θα στηρίξεις, Ελληνάκο. Εδώ και τώρα. Ή την Ελλάδα ή τον Τσίπρα. Ο διαχωρισμός δεν έγινε από τους Έλληνες αλλά από τους Τσιπρικούς. Πάντα στον αμυντικό πόλεμο μάς έχωναν οι "σύμμαχοι". 
 
Εν ολίγοις. Θέλεις Πατρίδα-Τσίπρα, ξέχνα την Πατρίδα-Ελλάδα και τούμπαλιν. Αφήστε τώρα τα δικαιώματα, τα μισθά, τις συντάξεις και όλα τα κουραφέξαλα που διαλαλείτε με πάθος στους καφενέδες και στις γυμναστικές επιδείξεις των στημένων διαδηλώσεων. Τίποτε δεν δώσατε μέχρι στιγμής οι ζώντες για την Πατρίδα παρά μόνο στο βίο σας απλωθήκατε επαγγελματικά ή δημοσιοϋπαλληλικά και εκμεταλλευόσαστε αυτό τον "γεωγραφικό χώρο" (όπως τον αποκαλούν οι Τσιπρόκαυλοι). Όλοι μας το ίδιο κάναμε. Φτιάξαμε τα σπίτια μας, άλλοι δουλέψαμε, άλλοι τα "ξύναν" παίρνοντας τον μισθό, άλλοι έπαιρναν εργολαβίες για "πατριωτικά" έργα και όλοι μαζί στις κάλπες κάθε 4 χρόνια για να μην χάσουμε τα δικαιώματα. Δικαιώματα όχι πάντα τα δίκαια, αλλά αυτά που θα έκαναν την Ελλάδα μια επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε ανάλογα. 
 
Ποιο καθήκον έκανε ένας Έλληνας για αυτή την πατρίδα τα τελευταία 40 χρόνια; Δείξτε μου έναν πολίτη που έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Το καθήκον ήταν στα μέτρα του μισθού, της σύνταξης, της μίζας, του κέρδους και του εξοχικού. Η πατρίδα λοιπόν δεν ήταν πατρίδα αλλά χώρος ανάπτυξης των προσωπικών μας συμφερόντων. 
 
Έφθασε η στιγμή που πρέπει ο κάτοικος αυτού του γεωγραφικού χώρου να αποδείξει ότι είναι Έλληνας διότι μέχρι τώρα αποδεικνύει ότι είναι πολίτης που θέλει πίσω αυτά που επένδυσε. Δηλαδή αν γινόταν σεισμός 9 Ρίχτερ στην χώρα και δεν έμενε τίποτε όρθιο, τι θα έκανε αυτός ο λαός; Άραγε θα έβαζε πλάτη άνευ χρηματικού αντιτίμου να ξαναφτιάξει την πατρίδα ή θα περίμενε τον κύριο Μάρσαλ να του στείλει συσσίτιο κι ας άπλωναν εδώ οι ξένοι τα κατασκευαστικά τους έργα ανοικοδόμησης για να έχεις  ένα μεροκάματο της πείνας; Θα έβαζες πλάτη να φτιάξεις την πατρίδα σου από την αρχή αρνούμενος οποιαδήποτε βοήθεια από εταίρους, γείτονες, συμμάχους κ.λπ; Θα είχες τα κότσια ή είναι πιο εύκολο να σε διοικεί άλλος για να έχεις την ασφάλεια να ζήσεις την μίζερη ζωούλα σου ήσυχα και ραγιάδικα μέχρι να σε φάει το μαύρο χώμα; Σιγά τι θα χάσει η Ελλάς!!!
 
Αξίζει ετούτος ο τόπος την περπατησιά σου, Ελληνάκο ή κάνεις το πατριωτικό σου καθήκον όταν στα "στάζουν" αδρά και σίγουρα οι νέες Πατρίδες Τσίπρες, Παπανδρέιδες, Καραμανλήδες, Σαμαράδες και όλοι οι αργόσχολοι της ζωής που πήραν Πατρίδα και την έκαναν οικόπεδο προς πώληση; 
 
Πατριωτικό καθήκον να στηρίξεις Τσίπρα! Τι εύκολες κουβέντες από τυπάκους που δεν έκαναν ούτε το ελάχιστο καθήκον τους να φρουρήσουν για δύο ώρες τυπικά ένα φυλάκιο όχι στον Έβρο, στο Καλπάκι, στη Λήμνο ή στην Κρήτη, αλλά έξω από το σπίτι τους. Τι εύκολες κουβέντες κοπρόσκυλων που παίρνουν μισθό από την πατρίδα τους Ευρώπη για να σου λένε τι είναι πατριωτικό και τι είναι καθήκον για την Ελλάδα! Αλλού τρώει, αλλού πίνει και εσένα "δίνει". Αυτή κι αν είναι πατριωτική μαγκιά! Μπέρδεψε το καθίκι με το καθήκον. 
 
Μάς ομιλούν για καθήκον τα αποτελέσματα γονιδιακών διασταυρώσεων ραγιά και γλείφτη. Στα μέτρα των δικών τους καθηκόντων θα είναι το δικό μας καθήκον; 
 
Τι θα γίνει όμως αν φτάσει η στιγμή που το νομοτελειακό πατριωτικό καθήκον έρθει σε κάθετη ρήξη με το πατριωτικό καθήκον όλων αυτών των ευκαιριακών "πατριωτών"; 
Ποιος θα νικήσει σε μία τέτοια ρήξη; Ο Τσιπρικός ή ο Έλληνας; 
 
Ποια σημαία θα υπερασπιστείς, της Ελλάδας ή του Τσιπριστάν, του Παπανδρειστάν, του Καραμανλιστάν, του Σαμαριστάν και όλων των μισθωτών υπαλλήλων της Ε.Ε που μεγαλώνουν σε εξωελληνικούς σωλήνες αναπαραγωγής;  
 
Είσαι σίγουρος ότι πάντα νικάει ο μισθοφορικός στρατός, κάτοικε του Τσιπριστάν; Μπορεί να γράψεις, ως νέος πουλημένος νικητής την Ιστορία του μέλλοντος, αλλά κομμάτι της Ιστορίας τούτης εδώ της πατρίδας να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνεις ποτέ. Ήταν πάντα πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων να ανακόπτουν την κάθοδο των Μυρίων Καθικιών. 
 
Πηγή: στον ΤΟΙΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1