Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με καραμπινάτες λαθροχειρίες κυβερνητικό προπαγανδιστικό επιτελείο και ΜΜΕ παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα

Του Γ. Γ. 

Δεν έχουν την παραμικρή τσίπα αυτοί οι κυβερνητικοί απατεώνες με τους οποίους μπλέξαμε. Ειδικά το προπαγανδιστικό κυβερνητικό επιτελείο, με την αγαστή βοήθεια όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ κάνουν καθημερινά το μαύρο άσπρο για να «εμπεδώσουμε» τα «κατορθώματα» του «success story» της άθλιας συγκυβέρνησης.

Και τα καραμπινάτα ψέματά τους τα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο που καμιά φορά την «πατούμε» κι εμείς» Μια χαρακτηριστική περίπτωση. Πριν μερικές μέρες διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδα οικονομικών  φυλλάδων ότι η Τράπεζα της Ελλάδας  ανακοίνωσε πρωτογενές πλεόνασμα για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2,4 εκατ. ευρώ.

Το πήραμε δεδομένο αυτό το γεγονός και το σχολιάσαμε. Ελα όμως που τα αναγραφόμενα στις φυλλάδες δεν έχουν καμιά σχέση με την..... πραγματικότητα

Με μια καραμπινάτη λαθροχειρία παρουσιάζουν μια είδηση όπως βολεύει την κυβέρνηση μη διστάζοντας να την παραποιούν κατάφορα. 

Και να τι εννοούμε. Αν κάποιος διαβάσει ολόκληρη την ανακοίνωση της ΤτΕ θα δει ότι αυτό το πλεόνασμα που αναφέρει θα πραγματοποιηθεί ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ!!!! 

Η ανακοίνωση λοιπόν της Τράπεζας της Ελλάδας προβλέπει ότι «θα παραμείνει πλεονασματικό το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού (πλεόνασμα 2,422 εκατ. ευρώ) ΕΑΝ συμπεριληφθούν τα έσοδα από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του ευρωσυστήματος και αφαιρεθούν έσοδα από την αποπληρωμή προνομιούχων μετοχών, καθώς και δαπάνες που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμών οφειλών και τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης»!!!

Οικονομολόγοι δεν είμαστε και ελάχιστα καταλάβαμε απ’ αυτή την ανακοίνωση (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας). Αυτό που είναι ξεκάθαρο και το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε είναι η ολοφάνερη απατεωνιά που επιχειρείται για να προβληθούν τα «έργα» της άθλιας συγκυβέρνησης.

Με τα εάν και εφόσον, μπαγλαμάδες, λαϊκή δημοκρατία στεριώνουμε τον άλλο μήνα στην Ελλάδα.

Πηγή : Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1