Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η "δημοκρατική" συμπεριφορά του ΚΚΕ στο Καματερό !


Χθες βράδυ τα μέλη του ΚΚΕ στο Καματερό απέδειξαν το είδος της "δημοκρατίας", "πολυφωνίας" και "ελευθερίας των απόψεων" που υποστηρίζουν αυτοί ... και το κόμμα τους!!!

Επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγούμενου κουκούλωμα των αφισών του ΕΠΑΜ που είχαν τοποθετήσει οι συναγωνιστές μας.

Για την ακρίβεια κουκούλωσαν και τις 15 μόλις αφίσες που είχαν προλάβει να τοποθετήσει οι Επαμίτες στο Καματερό!!!!

Για του λόγου το αληθές δείτε τις πρώτες 6 φωτογραφίες που αποτελούν και απόδειξη της ανήθικης και αντιδημοκρατικής στάσης τους!

Φαίνεται ότι όσοι με τα χρήματα των κρατικών επιχορηγήσεων έχουν κολλήσει πάνω από 500 αφίσες στο Καματερό, δεν αντέχουν να υπάρχουν ούτε 15 αφίσες πληρωμένες από τον ιδρώτα και το ...
έλλειμα απλών ανθρώπων του λαού, συναγωνιστών του Ε.Πα.Μ.

Προφανώς η οδηγία που έχουν είναι να μην εμφανίζεται καμία άλλη αφίσα εκτός από τις δικές τους στο Καματερό, και όπως φαίνεται βρήκαν τον ταξικό τους εχθρό στο Ε.Πα.Μ. που δίνει έναν αυθεντικά λαϊκό και πατριωτικό αγώνα με τον οποίο το ΚΚΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση ...

Η δική μας στάση, η στάση του Ε.Πα.Μ. φαίνεται στις 2 τελευταίες φωτογραφίες όπου όπως μπορεί όλοι να δουν ενώ μέλη του ΚΚΕ είχαν βγάλει πανό του Ε.ΠΑ.Μ. για να βάλουν δικό τους ... τα μέλη του Ε.Πα.Μ. παραδίδοντας μαθήματα δημοκρατίας τοποθέτησαν την επόμενη ημέρα νέο πανό ΧΩΡΙΣ να αφαιρέσουν αυτό του ΚΚΕ !

Ένα είναι βέβαιο, ότι πέρα από τις ξεκάθαρες πολιτικές μας διαφωνίες, τα μέλη του ΚΚΕ στο Καματερό δεν αξίζουν κανένα απολύτως σεβασμό διότι διακατέχονται από πολιτική εμπάθεια, φανατισμό και θρησκευτικό, ιδεοληπτικό δογματισμό που τους μετατρέπει από πολίτες σε κομματικούς τραμπούκους !

Αυτά προς το παρόν ...

Από το Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1