Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το Ε.Πα.Μ. για τον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) έχει επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις στη μάχη της κάλπης για το ευρωκοινοβούλιο. Η μάχη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια ουσιαστική επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Για το λόγο αυτό, δεν συμμετείχε παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις με ανεξάρτητους συνδυασμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του να ψηφίσουν κατά τη δημοκρατική τους συνείδηση.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει και τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, που θα διεξαχθεί παράλληλα με τις ευρωεκλογές, κατά τον οποίο δεν στηρίζει ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα, τον οποιονδήποτε συνδυασμό, εκτός των περιπτώσεων εκείνων που στήριξε ανοικτά το ίδιο και με τη συμμετοχή μελών του στον πρώτο γύρο και πέρασαν στο δεύτερο.

Υπόγειες διαπραγματεύσεις και κάθε είδους παζαρέματα με τον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε, είναι έξω από τις αρχές και τη λογική του Μετώπου και απολύτως καταδικαστέες από την πλευρά μας.

Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που συμμετείχαν σε συνδυασμούς στον 1ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι στρατευμένοι στη μεγάλη υπόθεση της απελευθέρωσης της χώρας και δίνουν τη μάχη των ευρωεκλογών με ενθουσιασμό, έντιμα, με ψηλά το κεφάλι, καθαρό το μέτωπο, αρνούμενοι να συρθούν σε μικροπολιτικές συναλλαγές με τον οποιονδήποτε, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.  

Στην περίπτωση που, ενδεχομένως, παρουσιαστούν κάποιοι, οπουδήποτε, εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, να ισχυριστούν ότι εκφράζουν το Μέτωπο σε υπόγεια αλισβερίσια, δεν έχουν καμία σχέση με το Ε.Πα.Μ..

Αθήνα 21 Μαΐου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1