Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δύο χρόνια λειτουργίας του blog του Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

Με 2.742 (έναντι 744 πέρσι) αναρτήσεις, πάνω από 52.300 (έναντι 20.400 πέρσι) μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 77.600 αναγνώσεις σελίδων, το blog μας έκλεισε τον 2ο χρόνο λειτουργίας του. 

Όταν ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια ως μετεξέλιξη του αρχικού δικτυακού τόπου και ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του 2012 στην οποία συμμετείχε - με το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ - το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο,  δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόση επιμονή, φαντασία και ενέργεια θα απαιτούσε στην συνέχεια η λειτουργία του blog. Και σίγουρα δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε το μέγεθος της ευθύνης που είχαμε αναλάβει ...

Δύο  χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Δυστυχώς όχι προς την κατεύθυνση της Πατριωτικής Δημοκρατικής λύσης που προτείνουμε για τον Λαό και την Πατρίδα, αλλά με το Ε.Πα.Μ. να είναι σήμερα πιο δυνατό από ποτέ και τον λαό μας να έχει βιώσει πλέον την αλήθεια που  υποστηρίξαμε από την αρχή και να είναι έτοιμος να δώσει την απάντησή του.

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές όπου το Ε.Πα.Μ. συμμετέχει με πλήρες ψηφοδέλτιο 42 υποψηφίων, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη της ενημέρωσης μαζί με την μάχη για τις ευρωεκλογές και να δυναμώσουμε την φωνή του λαού ....
που αντιστέκεται ενάντια στον ολοκληρωτισμό της Ε.Ε. και την νέα Κατοχή μέχρι την πλήρη Ανατροπή του προδοτικού και διεφθαρμένου καθεστώτος που μας οδήγησε στην καταστροφή που βιώνει όλο και εντονότερα η πατρίδα μας, μέχρι την τελική νίκη του λαού μας.  

Η αγωνιστικότητά μας και η ετοιμότητά μας να σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τα προβληματα και τους αγώνες του Λαού μας είναι η υπόσχεση που σας δίνουμε για την συνέχεια, γιατί η αλήθεια δεν είναι απλά θέμα αρχής αλλά είναι το όπλο για την επαγρύπνηση και την αντίσταση του λαού, και υπάρχει πάντα στον πυρήνα των αναλύσεων, των δράσεων και και των αγώνων του Ε.Πα.Μ.

Εφέτος αντί για Χρόνια Πολλά λοιπόν ευχόμαστε σύντομα Καλή Λευτεριά στην πατρίδα και τον Λαό μας με πρώτο βήμα την καθοριστική ενδυνάμωση του Ε.Πα.Μ στις Ευρωεκλογές και την ανάδειξη των ευρωβουλευτών του σε πρωτεργάτες όχι μόνο της δικής μας απελευθέρωσης αλλά και των ευρωπαϊκών λαών μαζί με τα κινήματα της Συνάντησης των Αθηνών!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και το αμείωτο ενδιαφέρον σας που εκδηλώνεται με τις αυξανόμενες επισκέψεις σας ... 

Από την Διαχείριση του blog Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1