Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"Άριστοι και Αρεστοί" ή "Οπλίζοντας το όπλο που θα σε σκοτώσει"!

Ακόμα και σήμερα, στην εποχή της εφαρμογής του σχεδίου διάλυσης του Δημοσίου, κάποιοι υπάλληλοι στην Δημόσια Διοίκηση εξακολουθούν να λειτουργούν με την λογική ότι αυτοί είναι οι "Άριστοι και Αρεστοί" της πολιτικής ηγεσίας.
Το "φαινόμενο" αυτό δεν είναι τωρινό, ωστόσο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η Πατρίδα και ο Λαός, αποκτά άλλη διάσταση.
 Οι λεγόμενες μνημονιακές Διευθύνσεις των Υπουργείων και οι υπάλληλοι σε αυτές δίνουν αγώνα δρόμου για να υλοποιήσουν με γοργούς ρυθμούς τις "μνημονιακές δεσμεύσεις", και μάλιστα κάποιοι υπερηφανεύονται για αυτό!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Διευθυντές σε αρκετές από αυτές τις διευθύνσεις, είναι ταυτόχρονα και Συνδικαλιστές, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί σε όλο το διάστημα της ...
προσχεδιασμένης καταστροφής της χώρας, δεν υπάρχει ουσιαστική οργάνωση της αντίδρασης από πλευράς Συνδικαλιστικού Κινήματος. 
Είναι όμως οι μνημονιακές δεσμεύσεις που θα οδηγήσουν τάχα σε καλύτερο κράτος; Μήπως οι "επιδόσεις" αυτών των διευθύνσεων θα ανακόψουν την διαδικασία απολύσεων - μέσω διαθεσιμότητας - στο Δημόσιο;
Φυσικά ΟΧΙ. Άλλωστε οι δηλώσεις της τρικομματικής υποτιθέμενης Κυβέρνησης και "οι πληροφορίες" των ΜΜΕ διατεταγμένης υπηρεσίας σε συνδυασμό με τις ίδιες τις "μνημονιακές" δεσμεύσεις δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας.
Είναι σαφές ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται στις λεγόμενες μνημονιακές διευθύνσεις καταννοούν πλήρως τι εξυπηρετούν, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στην εφαρμογή των καταστροφικών δεσμεύσεων.
Παραδομένοι πλήρως στις δυνάμεις κατοχής και στην λογική ότι αν παρουσιαστούν ως Άριστοι θα γίνουν επαρκώς Αρεστοί ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις τους και ίσως και καλύτερες αποδοχές από τους συναδέλφους τους, οι υπάλληλοι αυτοί αποτελούν - εκούσια ή ακούσια - τους σύγχρονους Γενίτσαρους του Λαού μας.
Ακόμα και αν θεωρήσει κανείς ότι η υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων δεν θα πλήξει άμεσα τους Αρεστούς υπαλλήλους - το οποίο αποτελεί μάλλον μη ρεαλιστική παραδοχή - αυτό δεν συμβαίνει και για τους συναδέλφους τους και τον υπόλοιπο Λαό.
Οι υπάλληλοι αυτοί προωθούν με ταχύτητα την εφαρμογή δεσμεύσεων μέσω των οποίων θα απολυθεί ο συνάδελφος τους, ο αδελφός τους θα μείνει χωρίς δουλειά, οι γονείς τους θα μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη, το μικρομάγαζο της γειτονιάς τους θα κλείσει ή θα μείνει χωρίς φάρμακα κάποιος χρόνια ασθενής. Όλα αυτά σημαίνουν εξαθλίωση του Λαού και διάλυση της Πατρίδας μας.
Πάνω από όλα κανείς δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση, ότι οι ίδιοι αυτοί υπάλληλοι -  πέραν των ολίγων εκλεκτών κομματόσκυλων της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας - δεν θα υποστούν στο πετσί τους τα αποτελέσματα από την εφαρμογή όσων προωθούν με την ίδια την εργασία τους.
Δυστυχώς, οι υπηρεσίες που παρέχουν οι υπάλληλοι αυτοί δεν εξυπηρετούν το Δημόσιο Συμφέρον, ως συμφέρον του Ελληνικού Λαού, αλλά ενδυναμώνουν και εδραιώνουν την θέση εξουσίας που προσπαθούν να καπηλευτούν οι νέες Κατοχικές Δυνάμεις των Τοκογλύφων και των ντόπιων δοσίλογων συνεργατών τους.
Και είναι στα αλήθεια τραγικό να αναλογιστεί κανείς ότι στην πραγματικότητα, αυτοί οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο - άξιοι και ικανοί στις περισσότερες περιπτώσεις, με την δουλειά τους - τηρουμένων των αναλογιών, οπλίζουν το όπλο  που θα τους πυροβολήσει!
Αν δεν το συνειδητοποιήσουν εγκαίρως και αλλάξουν στάση προς όφελος του Λαού, των ίδιων και των συναδέλφων τους, πολύ σύντομα οι περισσότεροι αφελείς ή ιδιοτελείς "Άριστοι και Αρεστοί" θα βρεθούν απέναντι στην ωμή πραγματικότητα: της διάλυσης του Δημοσίου και του Ελληνικού Κράτους, της μισθολογικής εξαθλίωσης έως και της απόλυσης, μέσω κατάργησης των θέσεων εργασίας που κατέχουν.
Τότε το όπλο που οι ίδιοι όπλισαν δεν θα τους έχει πυροβολήσει απλώς, αλλά θα τους έχει κιόλας σκοτώσει!

Δημόσιος Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1