Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Χουντική εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Διαβάζουμε:

Στις 4.20 τα ξημερώματα ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να δώσει την χαριστική βολή στην ελεύθερη ενημέρωση. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, εκ των οποίων οι οκτώ περικύκλωσαν το κτίριο και δύο πραγματοποίησαν έφοδο.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να σιγήσει για δεύτερη φορά την ελεύθερη και δημοκρατική ενημέρωση για να προσφέρει το Ραδιομέγαρο στη "ΔημόσιαΤηλεόραση.
Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου για να υπερασπιστεί για πολλοστή φορά την ΕΡΤ και ότι αυτή αντιπροσωπεύει στις συνειδήσεις της δημοκρατικής Ελλάδας.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ακόμη 3 εργαζόμενοι προσήχθησαν στη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 7:30  περίπου το πρωί.

Σχόλιο της "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ": Τελικά συνέβη. Πέντε μήνες μετά το μαύρο στις οθόνες μας, η παρακυβέρνηση των Σαμαρά - Βενιζέλου έστειλε τα «στρατά» της και κατέλαβαν το ραδιομέγαρο. Η ΕΡΤ όμως δεν παραδόθηκε. Η τροϊκανή χούντα εξαναγκάστηκε τελικά να δείξει, για ακόμα μια φορά, το αυταρχικό της πρόσωπο και να δώσει με τη βία των πραιτοριανών της τη χαριστική βολή στην όποια ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση εκπορεύονταν από τους λιγοστούς εργαζόμενους εκεί. Το απόλυτο σκοτάδι είναι εδώ.

Ας μη βιαστούν, όμως, να χαρούν οι απανταχού Πρετεντέρηδες. Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν το γλυκοχάραμα…. 

Από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1