Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Tα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ. Επείγον κάλεσμα για παρουσία στο Ραδιομέγαρο.

Tα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ. Επείγον κάλεσμα για παρουσία στο Ραδιομέγαρο.

Έφοδος των ΜΑΤ στην ΕΡΤ - Χρήση χημικών έξω από το κτήριο...


Με εντολή εισαγγελέα στις 4:20 τα ξημερώματα τα ΜΑΤ μπήκαν στην αυλή και το κτήριο της ΕΡΤ, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους να εκκενώσουν το κτήριο.

Αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το κτήριο και σημειώνονται συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, που προσπαθούν να τους απωθήσουν προς την πλατεία κάνοντας χρήση χημικών. Συνεχώς πηγαίνει και άλλος κόσμος προς το Ραδιομέγαρο.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει διακοπεί και σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εργαζομένων Μάχη Νικολάρα έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές. (Σίγουρα έχουν προσαχθεί ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της Ραδιοφωνίας, Ν.Τσιμπίδας με την κατηγορία της «κατάληψης δημοσίου κτηρίου».)

Ο δρόμος μπροστά από την ΕΡΤ, στο ανοδικό ρεύμα, έχει κλείσει.

Από τα ξημερώματα συνεχώς καταφτάνουν εργαζόμενοι στη Μεσογείων, ανάμεσά τους και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, καθώς και ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

To μήνυμα των εργαζομένων της ΕΡΤ:

«Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας.

Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός.

Όταν τα τηλέφωνα σιγήσουν, αυτό που θ' ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση και τη θέασή σας»!



ertopen.com

Πηγή: Tα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ. Επείγον κάλεσμα για παρουσία στο Ραδιομέγαρο. - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1