Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αυτή η επίσκεψη είναι κρίμα ... ή αλλιώς this visit is a crime !

Ενός Απλού Έλληνα 

Ναι είναι κρίμα! Είναι κρίμα που απαγόρευσαν σήμερα τις συγκεντρώσεις εν όψη της επίσκεψης Σόϊμπλε!

Αφού όπως μας λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜ'Ε' και οι Κυβερνητικοί, ο Ελληνικός Λαός αποδέχεται και συμμετέχει στην προσπάθεια "Σωτηρίας" μας στην οποία πρωτοστατεί σε προεξάρχουσα θέση ο κος Σόϊμπλε και η Γερμανία.

Ο κος Σόϊμπλε! Αυτός ο μέγας Ευρωπαϊστής! Ο Αλληλέγγυος Φιλέλλην! Ο στυγνός Ανθρωπιστής!
Αυτός ο κύριος που δεν χάνει ευκαιρία να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες και την Ελλάδα!

Αυτόν τον "φίλο" δεν μας άφησαν να υποδεχθούμε οι καθεστωτικοί κυβερνήτες της Κοινοβουλευτικής και Συνταγματικής Εκτροπής των αχυρανθρώπων της Εθνικής Προδοσίας!

Ναι, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ! Ιδιαίτερα τώρα που μας διαλύουν και μας κλέβουν την Πατρίδα και ετοιμάζονται να μας τα αρπάξουν όλα: ορυκτό πλούτο, φυσικούς πόρους, αποθεματικά  - όσα δεν ξεπάτωσαν με το πρώτο PSI - σπίτια, καταθέσεις και ταυτόχρονα μας θέλουν χωρίς Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Ιστορία, Πολιτισμό και ότι άλλο φανταστεί το φιλάνθρωπο Πολιτικό και κυρίως Οικονομικό Τραπεζικό επιτελείο τους. 

Αλλά εμείς επειδή δεν είμαστε αγνώμονες, θέλαμε να πάμε να τον υποδεχθούμε και να του εκφράσουμε τα αμοιβαία μας αισθήματα φιλίας! Να του απευθύνουμε το λόγο με τα καλύτερα λόγια όπως κάνει και αυτός για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Να τον χαιρετίσουμε με τα χέρια ψηλά, όχι με κλειστές παλάμες όμως, μην μπερδευτεί κανείς και νομίσει ότι τον χαιρετούμε όπως του πρέπει ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, αλλά με ανοιχτές τις παλάμες, με τρόπο Ελληνικό και Δημοκρατικό ...

Μα οι δικοί μας ΣτουρναροΒενιζελοΣαμαράδες εδώ δεν καταλαβαίνουν! Και μας το απαγορεύουν πέρα από κάθε λογική!

Γιατί, ρωτάμε εμείς; Αφού το λένε συνεχώς ότι ο Λαός συμφωνεί με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και αποδέχεται τα μέτρα! Προς τι η απαγόρευση λοιπόν; Δεν καταλαβένουν ότι έτσι μπορεί κάποιοι να τους παρεξηγήσουν και να τους περάσουν για Χούντα; Δεν καταλαβένουν ότι έτσι δημιουργούν στον καλεσμένο τους λάθος εντυπώσεις για την Αγάπη και την Ευγνωμοσύνη που του τρέφει ο Ελληνικός Λαός; 

Είναι στα αλήθεια κρίμα η επίσκεψη! Θα μπορούσαν να έχουν οργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής στον καλεσμένο τους.

Να βγει ως νέος Καίσαρ μπρος στο συγκεντρωμένο πλήθος και να χαιρετίσει τους υποτελείς του, αυτούς που σώσανε το Ευρώ και τις Τράπεζες του και χάνουν την πατρίδα τους, αυτούς που κούρεψαν το χρέος τους και χάσανε τα Ασφαλιστικά τους Ταμεία και μαζί και την Υγεία, αυτούς που εσείς μας λέτε ότι επικροτούν τα μέτρα σας και τα έργα σας, αλλά και αυτούς που θα έκαναν τα πάντα για το καλό της Ευρώπης και του Ευρώ που έχουν παρκάρει σε λογαριασμούς με τουλάχιστον 7ψήφια ποσά σε Τράπεζες του εξωτερικού.

Να τον δούμε κι εμείς και να πιστέψουμε ως άπιστοι Θωμάδες, να δούμε από κοντά τον "Μεσσία" της  Ευρωπαϊκής Σωτηρίας και της Εθνικής μας Καταστροφής, αλλά και τους πιστούς και φίλους του ανάμεσά μας.

Είναι στα αλήθεια κρίμα !!! Να χρειάζονται όλοι οι Αστυνομικοί της Χώρας και να κλείνει όλη η Αθήνα για να μπορεί ένας τόσο καλός μας φίλος να μας επισκεφτεί μόνο για λίγες ώρες !!!

Λυπούμαστε ειλικρινά κε Σόιμπλε !!! Εμείς πραγματικά θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί σας αλλά οι ντόπιοι συνεργάτες σας, δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Λαό ... και σας τρόμαξαν άδικα!

Αλλά δεν πειράζει !!! Την άλλη φορά - όταν και άμα υπάρξει - μπορείτε να το κανονίσετε καλύτερα ...
Αααα ναι!  Και για εκείνο το Αναγκαστικό Δάνειο και τις Πολεμικές Αποζημιώσεις δεν θα σας μιλήσουν καθόλου ...

Είμαστε κουβαρντάδες εμείς ότι κι αν λέτε εσείς μερικές φορές ... και να ξέρετε είμαστε και Δημοκράτες, χωρίς Σύνταγμα όμως και λειτουργία Κοινοβουλίου! Να στε καλά που βάλατε και κει το χεράκι σας ...

Για αυτό και αγαπάμε τρελά τους συνεργάτες σας κε Σόϊμπλε, όπως αγαπάμε και εσάς ... Απλά δεν μας δίνουν την δυνατότητα να σας το δείξουμε και εμπράκτως!

Είπαμε "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" αλλά "this visit is a crime!"

Από το Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1