Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σπάμε την άτιμη την αλυσίδα … Ε’ ρε γλέντια!

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ !
iskra (Πεμπ. 13/2/14 – 21:48)    ---- Δείτε σχόλιο μας στο τέλος του άρθρου

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ    
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα της GPO, αλλά και όχι μόνο αυτής, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (48%) τάσσεται υπέρ της μη αναγνώρισης τους χρέους, της εξάλειψης (διαγραφής) του και της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, ενώ σε άλλη ερώτηση η πλειοψηφία, επίσης, των ίδιων ψηφοφόρων (49,6%) τάχθηκε κατά της πάση θυσία παραμονής της χώρας στο ευρώ!

Τα ευρήματα αυτά καταδεικνύουν ότι η μεγάλη ραχοκοκαλιά της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ και το πλέον, ίσως, δυναμικό και αγωνιστικό κομμάτι της εκφράζει ριζοσπαστικές διαθέσεις και αποδέχεται ως ρεαλιστική δυνατότητα μια Ελλάδα σε ρήξη με την ευρωζώνη και εκτός αυτής, προκειμένου η χώρα να αναζητήσει και να ακολουθήσει νέους προοδευτικούς δρόμους.
 
Ο μονόδρομος, τάχα, της ευρωζώνης αλλά και της ΕΕ ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τον ελληνικό λαό. 

Μέσω panosz και το "ΓΡΕΚΙ"

Το σχόλιο μας: Αν ισχύουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης τότε 48% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε λάθος κόμμα ! Το ίδιο ισχύει και για το 54,8% των ψηφοφόρων των ΑΝ.Ελ., το 57,1% των ψηφοφόρων της ΧΑ και ένα 15% -  16% των ψηφοφόρων σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Για τους ψηφοφόρους στο ΚΚΕ δεν κάνουμε λόγο γιατί φοβόμαστε πως στην περίπτωσή τους "ένα είναι το κόμμα!". 
Έχει ενδιαφέρον ότι η άποψη "Να μην αναγνωρίσει η κυβέρνηση το χρέος της Ελλάδας και να το εξαλείψει μονομερώς, αποχωρώντας από την Ευρωζώνη" ενσωματώνει 2 από τα βασικά προτάγματα του Ε.Πα.Μ. το οποίο αποτελεί την μόνη πολιτική οργάνωση που μέσω των 5 προταγμάτων του προδιαγράφει την μόνη βιώσιμη και δημοκρατική λύση για τον λαό και την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1