Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Το περίπτερο του Ε.ΠΑ.Μ Αχαρνών - Καματερού στην μάχη του ΟΧΙ


Το ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας στηρίζοντας την επιλογή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. 

Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου και μέχρι την Κυριακή λειτουργεί το περίπτερο του στην Κεντρική Πλατεία του Άγιου Βλάση στις Αχαρνές και καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν πέρα από την  τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ σε ένα ουσιαστικό πολιτικό διάλογο για τις δυνατότητες της πατρίδας μας μετά το ΟΧΙ του λαού.
 
Το ΕΠΑΜ -όπως και την εποχή της πρότασης Παπανδρέου για το δημοψήφισμα- υποστηρίζει τη διεξαγωγή του και συμμετέχει ενεργά, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι -έτσι κι αλλιώς- το ΟΧΙ δεν  αφορά μόνο ή απλά στα τελεσίγραφα των δανειστών, αλλά και στην ενδοτική πολιτική της υποτέλειας απ’όπου κι αν προέρχεται.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να αναλογιστεί την ιστορία του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τις επόμενες γενιές, να ορθώσει το ανάστημά του και να δώσει μια σαφή και κατηγορηματική απάντηση στις ύαινες της Ε.Ε. με ένα ξεκάθαρο πλειοψηφικό ΟΧΙ.

Σε κάθε περίπτωση, μαζί μ' αυτό το πρώτο μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, το ΕΠΑΜ θα πρωτοστατήσει και για πολλά άλλα αναγκαία ΟΧΙ, σαν κι εκείνα που επανειλημμένως βροντοφωνάξαμε στην πολυχιλιετή ιστορία μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1