Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Φταίω Εγώ ;;;

Φταίω Εγώ ;;;του Αντώνη Παπαντωνίου

Κάποτε σε αυτό τον τόπο θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη -σκάφη η θα αλληλοκοροιδευόμαστε.

Και επειδή εγώ τουλάχιστον αυτό δεν μπορώ να το κάνω και, ενδεχομένως, να παρασύρω και άλλους πάντα, απ την αρχή του δράματος, έλεγα σε όλους τούς τόνους ότι μέσα στο “Κυνοβούλιο” δεν υπάρχουν Αντιμνημονιακοί αλλά είναι όλοι τους συννένοχοι στο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας έχοντας, όπως σε μια Θεατρική Ομάδα, επιλέξει ο Σκηνοθέτης ένα συγκεκριμμένο ρόλο για κάθε Ηθοποιό.

Έτσι λοιπόν κάποιοι απ τους συμμετέχοντες είχαν το ρόλο του κακού, δηλαδή εκείνου που κατέλυε συστηματικά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ξεπουλώντας ότι υπήρχε στο διάβα του, κάποιοι άλλοι είχαν το ρόλο ...
του καλού διαμαρτυρόμενοι και καταγγέλλοντες και κάποιοι άλλοι ησύχαζαν γιατί δεν τούς αφορούσε επειδή έβλεπαν το Θέμα στην Παγκόσμια διάστασή του!

Θα μπορούσε λοιπόν κανείς με μεγάλη άνεση να ισχυρισθεί ότι όλοι πραγματοποιούσαν το Έγκλημα της Εσχάτης προδοσίας με συνδιασμό του αρθρου 120παρ.3 “περί σφετερισμού εξουσίας” και του άρθρου 134 παρ.2 του Ποινικού Κώδικα “περί Εσχάτης Προδοσίας”, δια πράξεως.
Ότι δηλαδή το τελούσαν και δυό η περισσότεροι μαζί υποβοηθώντας οι μεν τούς δε. Μιά άλλη άποψη θα ήταν ότι αυτοί που ψήφιζαν τελούσαν το Έγκλημα “δια πράξεως” και οι λοιποί “δια παραλείψεως”, παραμένοντας μέσα στο “Κυνοβούλιο” απλώς διαπιστώνοντας και καταγγέλλοντας ενώ είχαν “Νομική υποχρέωση να το αποτρέψουν”.

Έτσι λοιπόν κύλησαν τα χρόνια και φθάσαμε στην Εποχή που ήρθαν στην Εξουσία οι “Αντιμνημονιακοί” και όλοι είπαν ότι τώρα θα αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και με μεγάλη ικανοποίηση ακούσαμε όλοι τον Κύριο Πρωθυπουργό να δηλώνει κατά τις προγραμματικές του Δηλώσεις στη Βο(υ)λή ότι θα σεβαστεί κάθε λέξη του Συντάγματος και την Κυρία Πρόεδρο της Βο(υ)λής ότι δεν θα επιτρέψει, μεταξύ των άλλων, και ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!! Εκείνη τη στιγμή ήρθε στο μυαλό μας και μια δήλωσή της όταν ήταν Αντιπολίτευση στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι: ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. Και το πιστέψαμε. Ακόμα ήρθε στο μυαλό μας και μια δήλωση του Κυρίου Παπαδημούλη,την ίδια περίοδο, ότι πουθενά στον Κόσμο δεν υπάρχει η “ξευτίλα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου”!!

Και ω του θαύματος!! Πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, λαλήσαμε εμείς, όταν παραμονή της Επετείου της”Εθνοσωτηρίου 21 Απριλίου 1967″ Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία
δεσμεύονται και μάλιστα αναδρομικά ολα τα ταμειακά διαθέσιμα των Φορέων της Γενικής Διοίκησης στην ΤτΕ για να ταξιδέψουν σε άλλη γη και σε άλλα μέρη και μάλιστα,όπωςσημειώνεται σε αυτήν, ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Η ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!!!
Με άλλα λόγια κατά ευθεία και απόλυτη παραβίαση του άρθρου 44 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που την προβλέπει αλλά για όγους έκτακτης και σπουδαίας Κοινωνικής ανάγκης!!π.χ. για ένα μεγάλο και επείγον πρόβλημα εξ αιτίας ενός καταστροφικού σεισμού και καταποντισμού!
Έτσι λοιπόν και η παρούσα Κυβέρνηση ετέλεσε και το δικό της ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, σύμφωνα με την Κυρία Πρόεδρο της Βο(υ)λής, όχι με εμένα!!!!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Κλείνοντας ένα έχω να πώ.
ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!!

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ.(ε.α.)-ΝΟΜΙΚΟΣ

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Πατησίων – Κυψέλης – Σεπολίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1