Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η προς γαλάζιο τσοπάνη επιστολή.

του mitsos175

Η προς γαλάζιο τσοπάνη επιστολή...
Διεύθυνση: Μικρό μαντρί Νέας Δημοκρατίας 13%.

Δοσίλογε απερχόμενε πρωθυπουργέ, που ξεπούλησες τη χώρα και φτωχοποίησες τους Έλληνες, άκου τα παρακάτω:

Η λέξη "λαθρομετανάστης" που είπες, σε αντίθεση με νόμο που εσύ ψήφισες, όταν σε συνέφερε, είναι προσβλητική, για όσους έφυγαν κατά καιρούς από ένα τόπο λόγω ανάγκης: Πόλεμο, φτώχεια, πολιτική δίωξη κα. Πάρα πολλοί Έλληνες στο παρελθόν γνώρισαν την προσφυγιά και τη μετανάστευση. Είσαι πολύ λίγος για να προσβάλεις όλους αυτούς. Το ίδιο μικρό είναι και το κόμμα σου. Ξέρω, ότι κλείνεις το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Να υποθέσω, ότι θα τους βγάλεις από το κελί και θα τους βάλεις στο Επικρατείας; Μ' άρεσε που τσουβάλιαζες άλλους με την παρέα του Μπαλτάκου. Θα κάνεις καμιά διεύρυνση; Σε είπε βέβαια μαλάκα άλλα σιγά το μυστικό.

Όταν κάνει έγκλημα κάποιος, δεν πιάνουμε κι άλλους, εντελώς αθώους, να τους  φυλακίσουμε ως αντίποινα. Αυτό το σύστημα "δικαιοσύνης" το έκανε μόνο ο Χίτλερ. Εμείς ...
σύντομα θα διώξουμε το στρατό κατοχής και τη μαριονέτα τους. Το δίκαιο λέει ότι τιμωρείται κάποιος εφόσον κάνει κάτι κακό και για αυτό που διέπραξε. Δεν ξέρεις από δικαιοσύνη, δεν μου κάνει εντύπωση.

Εκτέλεσαν άνανδρα Αριστερούς, οι οποίοι μάχονταν για Ελευθερία του λόγου, πράγμα επίσης άγνωστο σε σένα και σ' όλους τους δικτάτορες. Παρεμπιπτόντως τα θύματα σατίριζαν και τη Μέρκελ.

Α ναι! Σατίριζαν και τα στραβά του Χριστιανισμού (παιδεραστές παπάδες λχ), τις ΗΠΑ, τους ρατσιστές, τους σιωνιστές... Θα αυτοϊκανοποιούνται πολλοί σύμμαχοι σου, μαζί με τους ηλίθιους φανατικούς θρησκόληπτους καπηλευτές του Ισλάμ, γιατί έφυγε από τη μέση μια φωνή αλήθειας και θάρρους. Αλήθεια, Θάρρος, σου βάζω πολλές άγνωστες λέξεις. Το "ευχαριστώ αφέντρα" το ξέρεις στα γερμανικά πάντως.

Οι ΗΠΑ εξόπλισαν τους μισθοφόρους του ISIS. Κατά περίεργο τρόπο οι ενέργειες των μισθοφόρων εξυπηρετούν μόνο τους Αμερικάνους. Κοντά στον αμερικάνικο βασιλικό ποτίζεται κι η ναζιστική γλάστρα. Εσύ στηρίζεις το ΝΑΤΟ, που βομβαρδίζει χώρες ειρηνικές και δημιουργεί από τη μια πρόσφυγες κι από την άλλη φανατικούς, που πολεμάνε για τις εταιρίες, οι οποίες λάδωσαν το μισό σου κόμμα. Αυτό το έκαναν λοιπόν σύμμαχοι σου. Κατά του Άσαντ δεν ήσουν; Κατά του Άσαντ είναι κι αυτοί. Από Μέση Ανατολή δόθηκε η εντολή, ίσως μετά από έγκριση της CIA.

Ο αποπροσανατολισμός δεν θα πιάσει. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ήδη μέσα στα σπίτια μας. Οι παγωμένοι από το κρύο εκατομμύρια. Οι άνεργοι επίσης. Οι άστεγοι χιλιάδες. Πόσοι πέθαναν από το κρύο; Πόσοι αυτοκτόνησαν; Πόσοι πήγαν από περικοπές στην Υγεία; Πήρες στο λαιμό σου περισσότερους. Σε μάθαμε και ξέρουμε καλά, ότι είσαι πιο καταστροφικός ακόμα κι από αυτά τα κτήνη και το ίδιο απάνθρωπος.

Όταν κάνεις επίθεση σε βασικά ανθρώπινα δικαιώματα μας προκαλείς αφάνταστα. Θέλεις μήπως να βγάλεις το ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο; Συνέχισε τις κουταμάρες. Η απειλή του φασισμού ενώνει τον κόσμο, που πιστεύει στον Άνθρωπο, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Και αυτοί είναι οι περισσότεροι. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Έχεις μασήσει πολλούς μισθούς και συντάξεις. Και πάρα πολλές θέσεις εργασίας.

Θα τα πούμε ξανά στις κάλπες. Δεν θα είμαι τόσο ευγενικός εκεί...

από το «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1