Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος πρόεδρος και ποια Εξάρχεια; Πάνε να μας κλέψουν τα σπίτια!

Του Στρατή Μαζίδη

Την ώρα που το σύστημα σερβίρει προεδρική εκλογή μέσα στο Δεκέμβριο και επεισόδια στα Εξάρχεια, το εφιαλτικό σενάριο της εφάπαξ φορολόγησης της περιουσίας έρχεται πλέον και επίσημα μέσω τρόικας.

Όσοι, ελάχιστοι είναι δυστυχώς η αλήθεια, έχουμε ασχοληθεί με το θέμα εδώ και μήνες, δυστυχώς βλέπουμε τον εφιάλτη να ζωντανεύει.

Το είχαμε τονίσει πως η Bundesbank δεν είναι ένας τυχαίος οργανισμός, δεν «αμολάει» προτάσεις στον αέρα.

Πριν λοιπόν συμπληρωθεί χρόνος από την πρόταση η κάθε χώρα να σώζεται μόνη της από την περιουσία των πολιτών της με συντελεστή γύρω στο 10-15% κάτι που είχε προτείνει πριν από ένα χρόνο και το ΔΝΤ για παρόμοιες περιπτώσεις.

Με λίγα λόγια αν έχετε ένα ιδιόκτητο σπίτι πχ στο Γέρακα αντικειμενικής αξίας € 260.000,00, μόνο για αυτό θα κληθείτε να πληρώσετε € 26.000,00 φόρο αν ο συντελεστής είναι 10% διότι μπορεί να είναι ...
και 20%. Έτσι θα μαζευτούν ή μάλλον θα δημευθούν δεκάδες δις ευρώ να...σώσουν τα νούμερα και να δυστυχήσουν οι λαοί.

Δε γίνεται τυχαίο το περιουσιολόγιο και δε συναίνει συμπτωματικά σε αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας. Θα φορολογηθείτε και για την εικόνα κειμήλιο που έφερε η προγιαγιά σας από το Αϊβαλί.

Τον περασμένο Ιανουάριο παρά το κύμα των δημοσιευμάτων, κανείς επίσημος στην Ελλάδα δεν είπε κουβέντα.

Τώρα, η εφημερίδα Real News με το αποκαλύπτικό της δημοσίευμα ξαναέφερε το θέμα στην επικαιρότητα αφού συμπεριλαμβάνεται στις απαιτήσεις της τρόικας καθώς ήρθε η στιγμή να εφαρμοστεί στο πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα.

Ωστόσο ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας ούτε κανείς δε βγήκε να δηλώσει το παραμικρό.

Γιατί δεν το καταδικάσατε κύριοι ως απαιτούμενο της τρόικας;

Μήπως το έχετε συμφωνήσει;

Μήπως γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ όσο πλησιάζει στο Μεγάρο Μαξίμου τόσο συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις; Άλλωστε τυχαίο ότι οι Γερμανοί εγκατέλειψαν το Σαμαρά;

Αυτή τη φόρα δε θα υπάρξει γυρισμός.

Μόνη πιθανότητα λύσης, η πλήρης ανατροπή όλου του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού. Το έκαναν στην Τουρκία το 2000. Είναι καλύτεροι από εμάς;

Πηγή: freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1