Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πέφτω από τα σύννεφα! Ο Καρατζαφύρερ λαμόγιο; Έλααα!

του mitsos175

Ο Καρατζαφύρερ λαμόγιο; Έλααα! Ούτε που θα μου πέρναγε από το μυαλό! Αυτός ο "άγιος" πίθηκος; Που ψήφισε να κοπούν οι συντάξεις, οι μισθοί, να απολυθεί κόσμος και να μείνει άστεγος, είναι κακός; Ορέ είσαστε σίγουροι; Αυτός ο σούπερ "πατριώτης", να έχει off shore που πουλάνε φύκια, ελικόπτερα ήθελα να πω, για την "εθνική" μας απάτη;

Τι; Δεν τα έκανε όλα αυτά αφιλοκερδώς; Έλεγε τα πατριωτικά με το αζημίωτο; Μη μου το λες!

Αλλά μισό λεπτό, έχουμε παρέμβαση από το μπουμπούκο. Ισχύει λέει το τεκμήριο της Αθωότητας!!! Το Α κεφαλαίο σαν τα κεφάλαια στο εξωτερικό, που δεν δήλωσε. Μπουμπούκι μου! αυτή τη φορά όσο και να γελάω, συμφωνώ μαζί σου! Ειδικά για τον Καρατζαφύρερ κόβω το κεφάλι σου, ότι είναι αθώος. Αυτός κι ο Ιούδας είναι άνθρωποι "εμπιστοσύνης".

Αλλά να αφήσω για λίγο τον "αθώο" και να περάσω στον Άδωνη. Ώστε ισχύει εδώ το τεκμήριο ....
αθωότητας έτσι; Τότε να ζητήσεις συγνώμη από όλους αυτούς που κατηγόρησες πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη, όλους αυτούς που διασύρετε εσύ και η συμμορία των ΜΜΕ, όλους αυτούς που κατηγορείς χωρίς αποδείξεις. Μήπως τώρα θα έπρεπε, ΑΝ ήσουν μια στάλα άνθρωπος, να ζητούσες συγνώμη από αυτούς που έλεγες "τρομοκράτες", να ζητήσεις συγνώμη από όλους τους πολιτικούς αντιπάλους για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες; Αλλά εδώ δε πας να πνιγείς, γιατί χρεοκόπησες και ξεπούλησες ένα λαό, θα κάνεις αυτό;

Ξανά στον αγαπητό φύρερ του Λαγός. Ναι ισχύει το τεκμήριο αθωότητας. Κι ας είναι τα στοιχεία συντριπτικά. Βέβαια είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι στο μαντρί της ΝΔ που θα επιστρέψει με τη βρώμικη ουρά του στα σκέλια, θα τα ξεχάσουν όλα, όπως ξέχασαν τα γερμένα υποβρύχια και τη λίστα του Βενιζέλου. Εξάλλου είναι τόσο ξευτιλισμένοι, που μια ντροπή ακόμα, ένα αίσχος, είναι σταγόνα στο βόθρο που κολυμπάνε.

Αλλά πέρα από την παρανομία, την αρπαχτή, τη μίζα, πείτε την κλεψιά όπως θέλετε, υπάρχει κι η πολιτική που ακολούθησε, που ψήφισε. Και γι αυτή δικαστής είναι ο ίδιος ο κόσμος. Η ετυμηγορία λοιπόν έχει ήδη βγει εδώ και καιρό, είναι δε παρόμοια για όλα τα δεκανίκια.

Φυσικά αυτά τα ωραία πατριωτικά να τα ακούν τα γίδια, που τον ψήφιζαν όσο ήταν στη ΝΔ και μετά που πήγε στο Λαγός. Ο πατριωτισμός είναι επικερδής, η πατρίδα πουλάει ή μάλλον ξεπουλιέται από τους κάθε λογίς πατριδοκάπηλους. Η αγωνία για δήθεν υπεροπλία δεν κρύβει ανησυχία για τον εξωτερικό κίνδυνο. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού χάρη στην πολιτική τους είμαστε ήδη υποταγμένοι, τα αφεντικά δεν είναι οι Τούρκοι αλλά οι πλούσιοι. Κι οι Τούρκοι κι όλοι οι λαοί έτσι την πατάνε. Η αγωνία τους είναι, αν θα πάρουν το μερτικό, το κατιτίς τους, την κουτάλα να γεμίσει η αμάκα. Έτσι λειτουργούν και τα περιοδικά και τα site που διαφημίζουν όπλα, ξυπνάτε σας δουλεύουν.

Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για να κοιμηθούμε ήσυχα. Και τώρα που γίνεται ντόρος στην ΑΟΖ πέρα από αποπροσανατολισμό για το νέο χειρότερο μνημόνιο, μου βρωμά μίζα στα νέα υπερσύχρονα σαράβαλα που θα εξασφαλίσουν στον μεν εργαζόμενο μια πλαστή ασφάλεια και την υπερηφάνεια του κορόιδου, συν κάποια δισεκατομμύρια νέα χρέη, στο δε κηφήνα, ένα παχυλότατο τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό. Γιατί πόσο πατριώτης είσαι φαίνεται στα πόσα φράγκα έχεις έξω. Λεφτά υπάρχουν τελικά, ε Καρατζαπέρνει; Ρε ούστ!

από το «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1