Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κινητοποίηση ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Πάρκου Τρίτση, 12-10-2014

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησε, την Κυριακή 12-10-2014, η Ανοικτή Συνέλευση ΠΑΡΚΟΥ Α. ΤΡΙΤΣΗ, με συμμετοχή πολλών κατοίκων και τοπικών φορέων  ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την υποβάθμιση του Πάρκου Τρίτση.

Η συνέλευση, η οποία υποστηρίζεται και από το Ε.Πα.Μ. κατήγγειλε την εμπορευματοποίηση και την υποβάθμιση του Πάρκου που γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας κατάργησης του Δημόσιου ....
χαρακτήρα του και την μετατροπή του από χώρο ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους πολίτες σε κλειστό χώρο εμπορικής χρήσης και λεηλασίας από ιδιωτικά συμφέροντα και ψευδεπίγραφες ΜΚΟ.


Η συνέλευση ζητά να διατηρηθεί η ελεύθερη πρόσβαση και να απομακρυνθούν όλες οι παράνομες εμπορικές δραστηριότητες, να δοθεί γενναία κρατική χρηματοδότηση και να αποκατασταθεί η ορθή λειτουργία και φύλαξη των εγκαταστάσεων που ανήκουν στον λαό και όχι σε ιδιώτες που λεηλατούν δημόσια περιουσία και αλλοιώνουν τον οικολογικό δημόσιο χαρακτήρα του Πάρκου.


Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ξηλώθηκαν πρόσφατες κατασκευές που έγιναν παράνομα και χωρίς άδεια από επιχείρηση παιχνιδιών και έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Κέντρου της Γης (ΜΚΟ).

Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1