Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών


Φίλες και φίλοι,

οι εκλογές δεν δικαίωσαν την προσπάθειά μας. Άλλη μια ευκαιρία χάθηκε για τον ελληνικό λαό και τη Δημοκρατία και αυτό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ότι κάτι σημαντικό συνέβη προς αυτήν την κατεύθυνση. Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα με περίπου 4 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ, αλλά με ασθενική δυναμική. Ο στόχος του καθεστώτος επετεύχθη. Τώρα άνοιξε ο δρόμος για το μεγάλο συνασπισμό. Η ναζιστική ακροδεξιά έλαβε το ποσοστό που ανέκαθεν είχε μέσα στην κοινωνία και για πολλά χρόνια είχε απορροφηθεί από τη «συστημική» δεξιά, δίνοντας τώρα στην τελευταία τη «δημοκρατική» νομιμοποίηση που χρειάζεται για να διατηρηθεί αλώβητη στο κυβερνητικό παιγνίδι, με, ή κυρίως, χωρίς τον Σαμαρά, ενώ η ίδια η ΧΑ προετοιμάζεται για την επικείμενη "ουκρανοποίηση" της χώρας.

Η τηλεοπτική «δημοκρατία» θριάμβευσε για μια ακόμη φορά. Το ζήτημα λοιπόν είναι, ότι ανεξάρτητα το πενιχρό αποτέλεσμα που πέτυχε το Ε.Πα.Μ., συνολικά οι συσχετισμοί στην κοινωνία δεν άλλαξαν και το καθεστώς κατόρθωσε να διατηρήσει τις δυνάμεις που το στηρίζουν και να σπείρει τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό μέσα στον κόσμο, που για μια ακόμα φορά επέδειξε αφασική συμπεριφορά, προκρίνοντας την οπαδική λογική, την αποχή και τις «απολιτίκ» επιλογές προς ουδέτερα και μη ενοχλητικά σχήματα.

Προφανώς έγιναν λάθη κι από την πλευρά μας και δεν πείσαμε. Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ. αναλύει λεπτομερώς τα αποτελέσματα και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση. Προσώρας, ευχαριστούμε όλες και όλους που στήριξαν αποφασιστικά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του Μετώπου.

Από τη διαχείριση του «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1