Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Προγραμματισμένες Συνεντεύξεις - Εμφανίσεις των Υποψηφίων του Ε.Πα.Μ. σε ΜΜΕ μέχρι την Κυριακή 11/5/2014

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ε.Πα.Μ . σας ενημερώνουμε για προγραμματισμένες συνεντεύξεις και εμφανίσεις υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Ε.Πα.Μ. σε ΜΜΕ.

Αναλυτικά: 

- Σήμερα στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στο Action24, θα είναι στο πάνελ της συζήτησης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας Τάσος Κώνστας. Η εκκπομπή αρχίζει στις 11 το βράδυ. 

- Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Οθωνας Κουμαρέλλας, εμφανίζεται σήμερα, στο τηλεοπτικό κανάλι, ΒεργίναTV, στην τηλεοπτική εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" 9 -10 το βράδυ.

- Αύριο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Δημήτρης Κυπριώτης, είναι καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό, Real fm 97,8,  7 - 8 το απόγευμα. 

- Την Παρασκευή, 8 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Μάριος Μαρινάκος, είναι καλεσμένος στον ΕΧΤΡΑ3, σε πάνελ ευρωβουλευτών, στις 11.30 το βράδυ.

- Το Σάββατο, 9 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Δημήτρης Κυπριώτης, είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ΕΧΤΡΑ3 με τον Γ.Μυλωνάκη, στις 10 το βράδυ.

- Το Σάββατο 9 Μαίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Τάσος Κώνστας, θα λάβει μέρος σε ντιμπέιτ στο Zougla.gr, στις 5 το απόγευμα και στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη.

- Την Κυριακή 10 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Μάριος Μαρινάκος, θα λάβει μέρος σε ντιμπέιτ στο Zougla.gr, στις 5 το απόγευμα και στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1