Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Γίνε σκλάβος τις Κυριακές ... και πάρε bonus

ενός απλού Έλληνα

Οι διαφημίσεις στο χαζοκούτι επιμένουν εδώ και μέρες "ψώνισε την Κυριακή και πάρε bonus" !

Κατανάλωσε την Κυριακή, δηλαδή στήριξε το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή ... για να κερδίσεις μερικούς πόντους bonus ή έκπτωση σε κάποια καταστήματα.

Αυτό που δεν σου λένε είναι πως για να καταναλώσεις εσύ την Κυριακή κάποιοι θα δουλέψουν υποχρεωτικά την Κυριακή ... την μέρα που εσύ θα έχεις "ελεύθερο χρόνο" ...


Άρα ψωνίζοντας την Κυριακή αποδέχεσαι αυτόματα ότι δεν είναι πρόβλημα κάποιοι - που πριν δεν δούλευαν την συγκεκριμένη ημέρα - να δουλέουν και τις Κυριακές!

Επομένως αποδέχεσαι το γεγονός ότι αύριο - μεθαύριο ο εργοδότης σου μπορεί να σου πει και εσένα να δουλέψεις τις Κυριακές, αφού ήδη οι πιο πολλοί θα έχουν ήδη υποχρεωθεί να δουλεύουν, για να μπορείς τάχα εσύ να καταναλώνεις τις Κυριακές ... και να παίρνεις τάχα bonus !

Άρα πάει η αργία της Κυριακής φίλε μου ! Αυτή που νομίζεις εσύ ότι θα ΄μπορείς να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις πηγαίνοντας για ψώνια με δέλεαρ τα bonus ...

Που σημαίνει ότι στο επόμενο bonus ... γιατί να μην δουλεύεις και κάθε μέρα !

Τι τη χρειάζεσαι την μια μέρα; Αφού όλοι θα δουλεύουν πλέον, κι εσύ μαζί ! Κάποιοι άλλοι, σε κάποιες άλλες χώρες, όπου θα έχουν ακόμα αργίες θα μπορούν να ψωνίζουν πιθανόν όσα θα παράγεις εσύ δουλεύοντας και τις Κυριακές και κάθε μέρα ... με χαμηλό μνημονιακό κόστος.

Και πρόσεξε ποιοί σου πλασάρουν την κατανάλωση - δουλειά τις Κυριακές; Μα φυσικά οι Τράπεζες !
Αυτές που έσωσες και σώζεις με τα μνημόνια ενώ εσύ καταστρέφεσαι, ενώ η ζωή σου διαλύεται, ενώ η πατρίδα σου ξεπουλιέται!

Γίνε σκλάβος λοιπόν τις Κυριακές και πάρε bonus!

Άντε και καλά ψώνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1