Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Επιτέλους αλήθεια !

ενός απλού Έλληνα

Με μεγάλη λαϊκή ικανοποίηση γιορτάστηκε την Κυριακή η ημέρα Εθνικής Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας και Απελευθέρωσης από τα Μνημόνια.

Εκατομμύρια λαού βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν την πίστη τους και την δέσμευση τους στην λειτουργία και την διατήρηση της Δημοκρατίας που εδραίωσε την εθνική ανεξαρτησία και την απελευθέρωση από τα δεσμά του ΕΥΡΩ, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, μετά την Συντακτική Εθνοσυνέλευση και την σύνταξη του νέου Συντάγματος.

Η Κυβέρνηση Παλλαϊκού Μετώπου που προέκυψε από την ανατροπή του κατοχικού δοσίλογου Καθεστώτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις και κάλεσε τον λαό να δώσει το παρόν μαζικά στις ....
επόμενες δίκες των δοσίλογων που ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ήδη δικάστηκαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία, δοσιλογισμό ή και οικονομικές απάτες στους οποίους περιλαμβάνονται οι Βενιζέλος, Πάγκαλος, Παπανδρέου,  Παπακωνσταντίνου, Παπουτσής, Λοβέρδος, Σαμαράς, Κουβέλης, Στουρνάρας, Γεωργιάδης, Βρούτσης, Δένδιας, Προβόπουλος, Μπόμπολας, Πρετεντέρης, Τρέμη και Παπαδημητρίου. Οι υπεξαιρέσεις δημοσίου χρήματος που κατείχαν παράνομα οι ένοχοι - ως τάχα περουσιακά τους στοιχεία - δημεύτηκαν και αποδόθηκαν άμεσα στα ασφαλιστικά ταμεία, στο εθνικό σύστημα υγείας και το εθνικό σύστημα παιδείας. 

Επίσης, τυχόν παραγωγικές υποδομές που κατείχαν οι ένοχοι δημεύτηκαν για να δοθούν σε νέους έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες που μετανάστευσαν εξαιτίας των μνημονίων στο εξωτερικό και επιστρέφουν στην πατρίδα. 

Στους ενόχους εθνικής προδοσίας επιβλήθηκε τέλος η ποινή της ισόβιας εργασίας σε θέσεις εργασίας καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων, αχθοφόρων, εκσκαφής δημοσίων έργων  και γενικά χειρονακτικών υπηρεσιών δημοσίου συμφέροντος. Θα εργάζονται - κατ' εξαίρεση - λαμβάνοντας μισθό ισοδύναμο με το επίδομα ανεργίας που ίσχυε με βάση νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν και με τα ελαστικά ωράρια που θέσπισαν μέσω των μνημονίων. Η Κυριακή  ειδικά για αυτούς είναι εργάσιμη ημέρα σύμφωνα με τις προβλέψεις του μνημονίου που ψήφισαν στις 30 Μαρτίου 2014. 

Η λαϊκή επιτροπή οικονομικών ανακοίνωσε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση ότι μετά την εθνικοποίηση των τραπεζών που είχαν ανακεφαλαιοποιηθεί με φόρους και εισφορές του Ελληνικού λαού, την έκδοση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος  και την συνολική μονομερή διαγραφή του χρέους, η οικονομία ήδη κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης 9%, ενώ η διατροφική επάρκεια ξεπέρασε τον προηγούμενο μήνα το ποσοστό του 160% και αναμένεται η σύναψη νέων διακρατικών συμφωνιών για την εισαγωγή καυσίμων με αντάλλαγμα τα ελληνικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που πλεονάζουν. 

Τα καύσιμα θα χρησιμοποιηθούν στην βιομηχανική και μεταποιητική παραγωγή δημιουργώντας 250.000 νέες θέσεις πλήρους πεντάωρης πενθήμερης εργασίας που θα μειώσουν τα επίπεδα ανεργίας στο ποσοστό του 6%. 

Η λαϊκή επιτροπή υγείας επίσης ανακοίνωσε ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία ο ρυθμός γεννήσεων ξεπέρασε στο τριπλάσιο τον ρυθμό θανάτων στην χώρα μετά την τετραετή και πλέον γενοκτονία που επέφεραν οι μνημονιακές πολιτικές που ανατράπηκαν από τον λαό.

Στο τέλος της παλλαϊκής συγκέντρωσης - εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ανοικτές μουσικές συναυλίες από γνωστούς λαϊκούς αλλά και νέους καλλιτέχνες ενώ θεατρικές παραστάσεις με θέμα την Δημοκρατία και την Λαϊκή κυριαρχία θα δίνονται για όλο τον μήνα Απρίλιο σε κάθε γειτονιά της χώρας. 

********************

Ναι, ξέρω ότι όλοι όσοι διαβάσατε το κείμενο αυτό καταλάβατε ότι είναι - δυστυχώς ακόμα - ψέμα. 

Μπορεί άλλωστε πολλοί απλοί έλληνες να σκέφτονται τι είναι αυτά που γράφω !

Αλλά σήμερα είναι πρωταπριλιά και δεν είμαι παρά ένας απλός Έλληνας παρασυρμένος από το έθιμο ...

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα ... είναι εντελώς συμπτωματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1