Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος στη θέση του Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

του πιτσιρίκου

Μετά την δήλωση του αγωνιστή της δημοκρατίας, Φαήλου Κρανιδιώτη, πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία -θα μπορούσε, όμως, άνετα να κατέβει στις ευρωεκλογές με την Χρυσή Αυγή-, το Μέγαρο Μαξίμου σκέφτεται να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να επανορθώσει την αδικία που έγινε σε βάρος του στενού του συνεργάτη επί 30 χρόνια, Παναγιώτη Μπαλτάκου, ενώ δεν είναι λίγοι, στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτοί που πιστεύουν πως ο λαοφιλής και συμπαθέστατος Μπαλτάκος θα φέρει εκατοντάδες χιλιάδες ....
ψήφους δημοκρατικών πολιτών στην Νέα Δημοκρατία.

Άλλωστε, τα πλυντήρια των καθεστωτικών ΜΜΕ δουλεύουν καλά τις τελευταίες ημέρες και παρουσιάζουν τον Μπαλτάκο ως περιστέρι της ειρήνης, ως έναν νέο Γκάντι.
Βέβαια, μέσα στην Νέα Δημοκρατία αλλά και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τον Μπαλτάκο και τον Κρανιδιώτη φασίστες -και αντιδρούν- αλλά αυτό είναι άδικο γιατί αρκεί μόνο να κοιτάξεις τα πρόσωπα αυτών των δυο γλυκύτατων ανθρώπων για να αντιληφθείς την αγάπη τους για την Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ωραίους φίλους έχει ο Σαμαράς. Μπαλτάκος, Κρανιδιώτης. Τον Κασιδιάρη γιατί δεν τον κάνει παρέα; Ταιριάζουν απόλυτα.

(Πρέπει να είναι τραγικό να είσαι ο Φαήλος Κρανιδιώτης -καλά, αυτό είναι έτσι κι άλλιώς τραγικό-, να είσαι κολλητός του Σαμαρά, να βλέπεις να παίρνει πόστο ο κάθε πασόκος και ο κάθε δημαρίτης -που έπαιρνε πόστο από όλες τις κυβερνήσεις επί 30 χρόνια-, και ο κολλητός σου πρωθυπουργός να μην τολμάει να σε βάλει ούτε σε ένα ρημαδοευρωψηφοδέλτιο. Από την άλλη, έχει πλάκα ο Αντώνης Σαμαράς που έχει πάει την Νέα Δημοκρατία πιο δεξιά και από τον γκρεμό αλλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει πού οφείλεται η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Έλα ντε, πού να οφείλεται άραγε; Ρώτα και τον καθρέφτη σου.)

Πηγή: Pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1