Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Την ημέρα των ευρωεκλογών θα μοιραστεί το πρωτογενές πλεόνασμα

του «Pitsirikos»

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά το διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ανακοίνωσε πως τον Μάιο θα μοιράσει 500 εκατομμύρια από το πρωτογενές πλεόνασμα σε ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους. Πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν στολή να φορέσουν για να καταφέρουν να πάρουν το επίδομα αλλά η κυβέρνηση έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, το επίδομα θα δοθεί στους ένστολους και τους χαμηλοσυνταξιούχους στις 25 Μαΐου, την ημέρα των ευρωεκλογών.

Την ημέρα των ευρωεκλογών θα στηθούν ειδικές κάλπες για τους ένστολους και τους χαμηλοσυνταξιούχους που δικαιούνται το επίδομα.

Οι ένστολοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα προσέρχονται σε αυτές τις κάλπες, θα παίρνουν μόνο το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα το βάζουν στον φάκελο, θα το ρίχνουν στην κάλπη και συνέχεια θα παίρνουν το επίδομα.

Όσοι ένστολοι και χαμηλοσυνταξιούχοι αρνηθούν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, δεν θα δικαιούνται το επίδομα.

Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να μοιράσει το επίδομα την ημέρα των ευρωεκλογών -και όχι νωρίτερα- ώστε να είναι βέβαιο πως οι ένστολοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ενώ υπήρχε ο κίνδυνος κάποιοι να έπαιρναν το επίδομα, να τα τίναζαν μέχρι τις ευρωεκλογές και να πήγαιναν χαμένα τα χρήματα.

Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μοιράσει 500 εκατομμύρια την ημέρα των ευρωεκλογών σε ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους που θα ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία έχει ενοχλήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο που ζητά να δοθούν χρήματα και σε όσους ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους ψηφίσουν την Ελιά του ΠΑΣΟΚ.

Ελπίδα του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι με τα χρήματα που θα μοιράσουν στους ψηφοφόρους να καταφέρουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να πιάσουν μαζί στις ευρωεκλογές ένα ποσοστό γύρω στο 20%, ώστε να συνεχίσουν να κυβερνούν την χώρα δημοκρατικά.

(Δεν είναι που η χώρα χρεοκόπησε από χυδαίους και αδίστακτους πολιτικούς. Είναι που συνεχίζει να κυβερνάται από τους ίδιους χυδαίους πολιτικούς που αντιμετωπίζουν τους πολίτες σαν ζητιάνους. Και πολλοί πολίτες δέχονται να παίξουν αυτό το ρόλο.)

Από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1