Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτικά κατακάθια ξεφτιλίζουν την Αριστερά

του Γιάννη Μακριδάκη

Επειδή με ρωτάτε, ένα μικρό σχόλιο, αν και είπα να μην ασχοληθώ με γελοίους δήθεν αριστερούς και λοιπούς του ομοίου φυράματος, που έχουν και θράσος απύθμενο να διεκδικούν θέση κυβερνητική μέσω κόμματος με εσάνς Αριστεράς.

Το να είσαι Βουλευτής του Συριζα σε μια χώρα που εκπορνεύεται αφού εξαθλιώθηκε πρώτα και να στηρίζεις με τα λεφτά σου τους γνωστούς πολυεθνικούς δολοφόνους και εκπορνευτές λαών και γης, δεν είναι απλά ανήθικο αλλά αναξιοπρεπές και χυδαίο.

Και προφανώς από τη στιγμή που όλα αυτά δημοσιοποιούνται, η χυδαιότητα μοιράζεται στους χυδαίους που την ....
διαπράττουν και στους χυδαίους, ίσως χυδαιότερους, που την αποδέχονται και συμβιβάζονται μαζί της αφήνοντάς τους στις θέσεις τους, εντός “Αριστεράς”, δίχως να έχουν επανορθώσει καν. Αν και αυτά δεν επανορθώνονται. Η αξιοπρέπεια χάνεται άπαξ. Μετά ό,τι και να κάνεις δεν την αποκτάς ξανά. Είσαι ένας αξιολύπητος γελοίος θλιβερός τίποτας.

Όπως οι σταθακοτσακαλώτοι. Θα πάνε τώρα να κάνουν επίσκεψη στους σεκιουριτάδες υπαλλήλους της πολυεθνικής τους που αναλαμβάνουν εργασία στις Σκουριές άραγε;

Η Αριστερά εξευτελίστηκε κι αυτή μέσα στη γενική εξαθλίωση. Χαμηλώσανε οι καρέκλες της κι αυτής μέσα στο γενικό χαμήλωμα αξιών και κάτσανε κώλοι τέτοιοι. Λεροί και χυδαίοι.

Με Τατσόπουλους, Σταθάκηδες, Τσακαλώτους και μερικούς ακόμα να την εκπροσωπούν θεσμικά, η Αριστερά ξεφτιλίστηκε και ξεφτιλίζεται κάθε μέρα. Απαξιώνεται κι αυτή όπως κάθε πραγματική Αξία. Αλώνεται από τη χυδαιότητα του συστήματος του χρηματοοικονομικού. Κι αυτό βεβαίως ευνοεί μόνο τον Φασισμό που τρίβει τα χέρια του βλέποντας όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια να το παίζουν Αριστεροί και να αποτελούν το πρελούδιο ενός ακόμα πιο σκληρού Φασισμού που έρχεται ολοταχώς.

Και με τους συναδέλφους τους να τους ανέχονται, κάποιοι να τους υπερασπίζονται κιόλας, φοβούμενοι μη διαλυθούν και χάσουνε το έδρανο.

Η πολιτική ανηθικότητα, η αναξιοπρέπεια, η ανακολουθία λόγων και έργων έγινε πλέον καθεστώς σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής σε αυτή τη χώρα

Ακολουθεί ο εκπεσμός με πάταγο όλων αυτών

Αυτά, καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1