Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"Ευρώ ή Εθνικό νόμισμα με τη δυνατότητα ...Εθνικής πολιτικής;"

Αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό και φοβίζει όσους έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται είναι η εσωτερική υποτίμηση με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι τώρα έχει επιτευχθεί.
Πρώτα ξεκινήσαμε με την είσοδό μας στο ευρώ, μια απρόσμενη εξέλιξη υποδοχής μας ενός
νομίσματος που ήταν αρχής γενομένης πλασμένο στα "πρέπει" και στα "θέλω" του Γάλλο-Γερμανικού άξονα ή αλλιώς εν δυνάμει ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ μας.

Και ω του θαύματος, το προδοτικό πολιτικό σκηνικό το αγκάλιασε και όχι μόνον αυτό αλλά το επέβαλλε στον Ελληνικό λαό, πράγμα που σε άλλα κράτη δεν έγινε αποδεκτό.

Ποιός δεν θυμάται εκείνο το ποίημα της υποτιθέμενης ¨στρογγυλοποίησης των τιμών "προς τα κάτω , του περιβόητου και ίσως αυριανού Προέδρου της Δημοκρατίας Σημίτη;
(αν δεν το προλάβει ο Βενιζέλος)

Και φυσικά βιώσαμε όλοι το όνειρο του ευρώ...
Εκτινάχθηκαν οι τιμές στα ύψη και εμείς παλεύαμε να βρούμε γιατί αδειάζει το οικογενειακό μας πορτοφόλι.
50 δραχμές το μικρό νερό με την στρογγυλοποίηση πετύχαμε τα 50 λεπτά ( 170 δραχμές ).
Καφέ σε πλαστικό από 100 δραχμές, 1,30 ( 442 δραχμές ) ή στις πιο πολλές περιπτώσεις 1 ευρώ (340 δραχμές) αυτό και αν ήταν στρογγυλοποίηση.
Δεν θα αναφέρω άλλα παραδείγματα για να μην κουράσω.

Μια ισχυρή υποτίμηση του νομίσματος προς όφελος φυσικά των εταιριών που δυναμίτισε τον οικογενειακό προϋπολογισμό ήταν το ευρώ και τίποτε άλλο.

Λειτουργήσαμε τόσα χρόνια προς όφελος του ευρώ, υποθηκεύοντας τα όνειρά μας, τα πιστεύω μας. τις οικογενειακές μας αξίες (εφόσον από αυτές στερούσαμε μεγάλο μερτικό του μισθού μας γι'αυτό το τραγελαφικά δυσβάστακτο όνειρο) μα το κυριότερο το μέλλον των παιδιών μας

Μετά από χρόνια επιλογής μας αυτής της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ, διαπιστώσαμε ότι δεν τραβάει άλλο το σενάριο της κακής πορείας μας και ότι η Ελληνική και μόνον διαφθορά μας έφτασε σε αυτό το σημείο;
ΟΧΙ απλά τώρα γίνεται όσο άλλοτε αντιληπτό ότι η Ελληνική πραγματικότητα δεν μπορούσε να συμπορευθεί με το ευρώ.

Η τιμωρία μας έπρεπε να συνεχίσει με την ενδυνάμωση της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ υποτίμησης, έτσι παρουσιάστηκε το παιχνίδι της μεγάλης "κλοπής του χρηματιστηρίου", προς όφελος φυσικά των "μελλοντικών πιστωτών" μας.

Και να που μετά από τόσα χρόνια παρουσιάζεται στον Ελληνικό ορίζοντα η προσυμφωνημένη και επιτηδευμένη (και για όσους έχουν γνώση) συμφωνία που μας αποκρύβουν της εγκάθετης δουλείας μας, με 500 ευρώ μέγιστη σύνταξη και 1000 μέγιστο μισθό.

Τώρα αν δεν μπορούν να βρούνε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για την δόση μας, σαφέστατα μετά το μεσοπρόθεσμο καλά είναι να αποσιωπήσουν την κατά συνέχεια μεγαλύτερη κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων (μετά Σημίτη εποχή που τζογάριζε με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου) βαφτίζοντάς το "Εθνικό Φορέα Συντάξεων".

Είναι πασιφανές που μας οδηγεί η πορεία του ευρώ και όχι μόνον.

Δεν μπορεί να υπάρξει ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δίχως ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ αυτό γίνεται πλέον αντιληπτό όλο και περισσότερο.

Η κορωνίδα όμως αυτών των δεινών δεν είναι από μόνο του το ευρώ,(όχι ότι δεν συνετέλεσε και αυτό) αλλά αυτών που Έθνοπροδοτικά διαχειρίζονται μια χώρα που έλαχε να είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Δ Ω Ν 

triklopodia.gr μέσω freepen.gr
 
Το σχόλιο μας: Πληθαίνουν πλέον οι φωνές που στηρίζουν το βασικό πρόταγμα του Ε.Πα.Μ. για υιοθέτηση ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ σε συνδιασμό με ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την Ανάπτυξη και την Οικονομία. Όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό έχουν αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια από τον Γ.Γ. της ΠΓ του Ε.Πα.Μ. Δημήτρη Καζάκη σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε εκπομπή εδώ και 3 χρόνια ... Το Ε.Πα.Μ. είναι το μόνο που στηρίζει σταθερά και αταλάντευτα την θέση αυτή από την Ιδρυτική του Διακήρυξη στο πλαίσιο μιας συνολικής λύση για το λαό και την πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1