Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Πορδές να διαλυθούνε οι μομφές

Τον αξιότιμο πελάτη της ταβέρνας στο Λουτράκι επικαλείται ο πρωθυπουργός για να τονίσει πως ο λαός ζητάει να προχωρήσει μπροστά. Έτσι, εξήγησε πως δεν φοβάται τις μομφές του παρελθόντος και δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, ειδικά τώρα που θα κάνει τέσσερα βήματα και θα αντιμετωπίσει πέντε πράγματα για την έξοδο από την κρίση.

Ο Σαμαράς αναφέρθηκε σε κάποιους και τους κατηγόρησε πως θεωρούν μομφή όλα όσα ο ίδιος φαντάζεται πως συμβαίνουν επί κυβερνήσεώς του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πιστεύει στην Ελλάδα, γι’ αυτό έχει φροντίσει να την τεμαχίσει για να την χαρούν όσοι προσφέρουν τα περισσότερα. Επίσης, πιστεύει σε πρωτογενή πλεονάσματα, γεγονός που σημαίνει πως οι σχέσεις του με το Θεό περνούν γερή κρίση. Ειδικά μετά τη στάση που κράτησε ο τελευταίος κατά την τελευταία διαπραγμάτευση.

Ο πρώην φίλος της Άννας Βίσση πιστεύει πως έχει περάσει από την ύφεση στην ανάπτυξη, πράγμα που μάλλον οφείλεται στην αλλαγής φαρμακευτικής αγωγής.

Πιστός δήλωσε και στη νομιμότητα, πυροδοτώντας σενάρια περί παραίτησής του.

Οι μομφές του παρελθόντος δεν τον τρομάζουν, και ίσως μετά από αυτή τη δήλωση κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει πως την πρόταση δυσπιστίας δεν την κατέθεσε ο φίλος του ο Γιώργος. Σήμερα τον μέμφεται η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αν εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και τους Καραμανλο-λαϊκό-άκρο-δεξιούς βουλευτές του, θα κάνει τέσσερα βήματα μικρά για τον άνθρωπο, τεράστια όμως για την ανθρωπότητα.

Θα πιει το πλεόνασμα αίματος που έχει ήδη ρουφήξει από τον ελληνικό λαό, θα διδάξει ελπιδοφόρα αριθμητική (αυτή που μεγαλώνει το χρέος την ώρα που διαγράφει μέρος του), θα βγει στις αγορές της γειτονιάς του (αφού όπως είπε “δεν είναι μακριά”) και θα βρει την ανάπτυξη και θα την πετύχει. Στο δόξα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.

Μετά απ’ αυτά θα περάσει στην επόμενη πίστα, όπου θα του επιτεθούν η φοροδιαφυγή, οι υψηλοί φόροι, η ανομία, η γραφειοκρατία και η δημόσια σπατάλη.

Αν ο Σαμαράς νικήσει, στην τελική πίστα θα αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη.

από το «rebeliskos.wordpress.com» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1