Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μείνε ζωντανός ρε έρχεται η Ανάπτυξη

ftwxeiaΤο είπε η Πρωθυπουργάρα μας στην ΔΕθ…Το 2020 οι Έλληνες θα βρεθούν στο επίπεδο πριν την κρίση. Το μόνο που παρέλειψε να μας πει είναι πόσοι θα μπορούν και να το απολαύσουν!!!

Και αυτό δεν το λέω τυχαία…. Έκθεση που δημοσιοποίησε η διεθνής συνομοσπονδία Oxfam επισημαίνει ότι εάν η Ευρώπη συνεχίσει να εφαρμόζει αυστηρά μέτρα, τη λιτότητα δηλαδή στην Ευρωζώνη θα οδηγήσει 146 εκ. ανθρώπους στα όρια της φτώχειας μέχρι το 2025.

Και επειδή εμείς στην ψωροκώσταινα είμαστε δεν είμαστε το πολύ 10 εκατομμύρια νοματαίοι, υποψιάζομαι ότι δεν θα μείνει οικονομικά όρθιο τίποτα παρά μόνο τα λαμόγια !!!

Γιατί άραγε; Οι άνθρωποι ότι ζητάνε από περικοπές είναι σωστό και δίκαιο…
Δεν είναι σωστό να νοικοκυρευτούμε με το κλείσιμο των σχολείων, νοσοκομείων, δημόσιων επιχειρήσεων!
Να πληρώνουμε τους φόρους και τα χαράτσια μας;

Κι αν δεν έχουμε; Τι πιο απλό!!! Πουλάμε το σπίτι μας και όλα καλά… Ετσι κι αλλιώς, στην περίπτωση αυτή θα στο κατασχέσει η τράπεζα. Η εφορία!
Τι λέτε ρε παιδιά όλα καλά μέχρι και φθηνότερα φαγητά μας δίνουν οι άνθρωποι. Όλα αυτά τα ληγμένα για ποιους τα προωθούν ε;

Αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη σκούρα τα βλέπω τα πράγματα … Εδώ δεν μιλάμε για μικρό νούμερο, αν σκεφτεί κανείς ότι το σύνολο του πληθυσμού της Ευρώπης είναι 733 εκατομμύρια άνθρωποι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 11% του παγκόσμιου πληθυσμού. Λέμε δηλαδή ότι το ¼ των Ευρωπαίων δεν θα έχει στον ήλιο μοίρα!!!

topontiki.gr μέσω  Freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1