Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ελλάς – Ιταλία – Χρεοκοπία

του Pitsirikos

Διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα. Η επίσκεψη του Ιταλού πρωθυπουργού στην Αθήνα γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να παρουσιάσει αύξηση των αφίξεων τουριστών, αφού όποιος περνάει τα σύνορα -από δολοφόνος μέχρι πρωθυπουργός- μετριέται για τουρίστας.

Τον Ενρίκο Λέτα υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Αντώνης Σαμαράς και στη συνέχεια οι δυο πρωθυπουργοί -μαζί με τις συζύγους τους- έφαγαν ...
στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου ο Σαμαράς πάει συνέχεια μάλλον επειδή δεν του παίρνουν χρήματα οι συμπατριώτες του από την Μεσσηνία, ενώ όλο και θα του δίνουν κάνα τενεκέ λάδι για να βγάλουν την υποχρέωση για το ρουσφέτι.

Σήμερα, Λέτα και Σαμαράς θα συζητήσουν για τον αγωγό TAP, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, τις μεταγραφές της Γιουβέντους και το βασιλικό μωρό.

Ο Ενρίκο Λέτα τόνισε πως θα συζητήσει με τον Αντώνη Σαμαρά για το μέλλον της Ευρώπης που πρέπει να γίνει διαφορετική από τη σημερινή αλλά όσο η Ευρώπη έχει πρωθυπουργούς σαν τον Λέτα και τον Σαμαρά δεν έχει να φοβάται τίποτα και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό.

Ο κ. Λέτα διευκρίνισε πως ήρθε στην Ελλάδα για να ενθαρρύνει την ελληνική κοινή γνώμη και για να πει ότι υπάρχει μια Ευρώπη που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα αλλά αυτή η Ευρώπη που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Ιταλία που έχει χρεοκοπήσει -η επίσημη ανακοίνωση λείπει μόνο-, οπότε η ιστορία θυμίζει το «τυφλός τυφλόν οδήγαγε».

Τον κ. Λέτα επρόκειτο να συνοδεύσει στην Αθήνα και η υπουργός Ένταξης των Μεταναστών αλλά τελικά δεν ήρθε επειδή είναι μαύρη και υπήρχε ο κίνδυνος να της πετάξει μπανάνες και ο Βορίδης, και να αποδειχτεί στην πράξη το «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα».

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν έχει καταλάβει πώς στην ευχή και με ποιες «δημοκρατικές» εκλογικές διαδικασίες γίνονται πρωθυπουργοί πολιτικοί σαν τον Λέτα και τον Σαμαρά αλλά, από την άλλη, κάποιοι απορούν ακόμα για την άνοδο των φασιστών στην Ευρώπη.

Πηγή: Pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1