Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα 81.3 χιλιόμετρα, ο Sebastian Weatherford και ο Νίκος Πρετεντέρης

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα 81.3 χιλιόμετρα, ο Sebastian Weatherford και ο Νίκος Πρετεντέρης

Γενναίοι και γενναίες, τρομοκράτες και υπέρμαχοι του μνημονίου, άνεργοι και κωλόφαρδοι, ερωτευμένοι και ερωτευμένες, μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε αφήνοντας πίσω της τα μελαγχολικά ίχνη του ρομαντισμού, ωστόσο μην απογοητεύεστε, το σεξ με την Τρόικα συνεχίζεται κανονικότατα.

Μιλώντας για σεξ, ένα νέο μεγάλο ρεκόρ κατόρθωσε να καταρρίψει ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς. Ο λόγος για το ποσοστό ανεργίας, που σημείωσε νέα άνοδο το Νοέμβριο, σκαρφαλώνοντας στο 27% (στο ποσοστό αυτών που εργάζονται, συμπεριλαμβάνονται και οι ημιαπασχολούμενοι καθώς και όσοι εργάζονται περιστασιακά).

Ο μεγάλος ηγέτης δήλωσε για την επιτυχία του:

"Πολλοί δε μας πίστευαν, μας έλεγαν τρελούς. Έλεγαν πως η πολιτική που ακολουθούμε είναι αδιέξοδη. Εμείς, στα λόγια τους απαντάμε με έργα. Καταφέραμε να αυξάνουμε την ανεργία κατά μία ποσοστιαία μονάδα, κάθε μήνα. Στόχος μας είναι, μέσα στο 2015, να μην εργάζεται ούτε ένας Έλληνας"

Τον πιστεύω τον μπαγάσα...


Αχ, όλα τα είχαμε ήρθαν και οι τρομοκράτες. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μέλη της "Σέχτας των Επαναστατών" και των "Πυρήνων της Φωτιάς", τα τελευταία τρία χρόνια που όλα πήγαιναν περίφημα στην Ελλάδα, έλειπαν στο εξωτερικό για συναυλίες. Δυστυχώς, πάνω που είχαμε αποβάλλει το άγχος της τρομοκρατίας, ο εφιάλτης επέστρεψε(τατατάννν) και οι βομβιστικές επιθέσεις σε άδεια ασφαλισμένα γραφεία, η αποστολή δολοφονικών φακέλων με κάλυκες, αλλά και η παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών, δίνουν και παίρνουν.

Άκουσα, όρκο δεν παίρνω, ότι ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στις 21/02, που όμοιο του δεν έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα. Όσοι θέλετε να γλυτώσετε, ζωγραφίστε έναν σταυρό με αίμα ρινόκερου, στην εξώπορτα τους σπιτιού σας.

Νέα μεγάλη έρευνα, αποδεικνύει την ηλιθιότητα των Ελλήνων. Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή κοινωνιολογίας και παραψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Πτολεμαΐδας Δρα Sebastian Weatherford, περισσότεροι από το 40% των Ελλήνων, είναι διανοητικά καθυστερημένοι. Παρακάτω, τα στοιχεία που δημοσιοποίησε μετά την έρευνα του ο Δρ Weatherford:

ΝΔ: 21,2%, ΣΥΡΙΖΑ 20,2%, Χρυσή Αυγή 9,4%, ΠΑΣΟΚ 7,2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%, ΚΚΕ 4,8% και ΔΗΜΑΡ 4%.


Κοσμοσυρροή στα αεροδρόμια "Ελευθέριος Βενιζέλος", "Μακεδονία" και "Νίκος Καζαντζάκης", από τους δεκάδες χιλιάδες επενδυτές, που καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες μαρτυρίες, οι (δεκάδες χιλιάδες) επενδυτές, έχουν σχηματίσει ανθρώπινη ουρά 81.3 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το Υπουργείο Οικονομικών και καταλήγει στην Κόρινθο, προκειμένου να μας παρακαλέσουν, να μπουν στο μαγικό κόσμο της γραφειοκρατίας και της παράλογης φορολόγησης.

Φεύγει η PUMA από την Ελλάδα.

Δεν τίθεται θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού διαμηνύουν τα στελέχη της Δεινοκρατίας, δίνοντας οριστικό τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, απλά και μόνο επειδή ένας τυχαίος, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, δήλωσε πως ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα, παραμένει υψηλός και αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Μετράμε μέρες, το πολύ μήνες.

Το καλύτερο που διάβασα στο διαδίκτυο: Ήρθε μια καινούργια στην πολυκατοικία και θέλει να ανάψει καλοριφέρ... Μαζεύουμε υπογραφές για να τη διώξουμε...

Εργασία για το σπίτι: Αγόρασε ένα φάκελο, τοποθέτησε μέσα του μια σφαίρα, ή ένα απειλητικό σημείωμα. Μαζί με αυτά, ετοίμασε μια προκήρυξη 100 λέξεων και υπέγραψε ως "Νίκος Πρετεντέρης". Λογικά μετά από αυτό, ο Νίκος Πρετεντέρης ανήκει σε τρομοκρατική οργάνωση".

Αθλητικά: Ξεχείλισε από οργή και αγανάκτιση χτες το facebook. Όχι για τα νέα μέτρα. Όχι για το ποσοστό των ανέργων. Όχι για τους 3.900.000 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας. Έχασε ο Ολυμπιακός από τη Λεβάντε.

Καιρός: Καλά καλά, καθίστε να ρίξει κάνα χιόνι, θα δείτε μετά αν έχουν σημασία και οι λίστες και οι Μέργοι και τα μνημόνια και οι Εμίριδες στα δελτία ειδήσεων. "Ο λευκός εφιάλτης", "τα προβλήματα στην εθνική οδό" και τα ρέστα...

Α! Καιρός: Είναι Φλεβάρης και κάνει κρύο. Ελπίζω να μην προκάλεσα πανικό.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1