Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ο Πόλεμος ξεκίνησε!!

του Κώστα Γιαννιώτη

Πρώτα στέρησαν από το λαό τη δυνατότητα να επιβιώσει μέσα από τη στέρηση τροφής, στέγης και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μείωσαν, μέχρι αφανισμού, τα μέσα προστασίας του λαού από πυρκαγιές, πλημμύρες, επιδημίες, εγκληματικότητα και εξωτερικές απειλές, με τη μείωση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας, με τη διάλυση και τη φτωχοποίηση των ενόπλων δυνάμεων.

Έφραξαν το δρόμο πρόσβασης στην παιδεία και τη μόρφωση του λαού, με το κλείσιμο σχολείων και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών, ενώ ταυτόχρονα ποτίζουν το λαό με βοθρολύματα υποκουλτούρας, αναδεικνύοντας σε αστέρα κάθε περιφερόμενο ρεμάλι, που το μόνο που ξέρει είναι να σκύβει, να χοροπηδά και να μουγκανίζει. 

Το πολιτικό υβρίδιο Ρanousis-Panousis, -ο περιφερόμενος πολιτικός ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ της ...
‘’καρέκλας,’’- τώρα που την ανακάλυψε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (!!), θα βάψει ακόμα και με αίμα τα χέρια του για να την κρατήσει, δίνοντας εξετάσεις υποτέλειας και υποταγής στα ξένα αφεντικά, που τον πρότειναν για τη θέση αυτή !

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν με τα ΜΑΤ, σε δρόμους και πλατείες, τους πολίτες που τους ανέδειξαν στη βρωμοκαρέκλα που κάθονται, γιατί δεν αντέχουν να ακούνε ότι πρόδωσαν αυτό το λαό.

Την ίδια στιγμή αφήνουν ασύδοτους τους ξένους και ντόπιους πράκτορες, να αλωνίζουν τη χώρα και να προβοκάρουν κάθε οργανωμένη λαϊκή αντίδραση!

Τώρα παραδίδουν τη χώρα και στο έλεος της φωτιάς!!

Ένα οργανωμένο σχέδιο με σαφείς και προδιαγεγραμμένες σκοπιμότητες!

Απογύμνωσαν τη χώρα από κάθε προστασία, και ετοιμάζονται να την παραδώσουν γυμνή και ανήμπορη στους ευρωναζιστές! 

Το σχέδιο, να φανεί στη διεθνή κοινότητα ότι αυτή η χώρα είναι ένα FAILED STATE (αποτυχημένο κράτος), βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία για την τελική εφόρμηση, ακόμα και με τη χρήση ευρωστρατού (του ιππικού τους) προς.… ‘’σωτηρία’’ αυτού του τόπου και την εξόντωση των ιθαγενών που την κατοικούν!!

Τα λεφτά τους τα έχουν ‘’γραμμένα’’. Τη χώρα μας θέλουν!!

Πατριώτες ! Οι μέρες είναι πονηρές! Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο!!

Οι πρώτες αψιμαχίες άρχισαν!! Τα μάτια σας ανοιχτά και τις καρδιές έτοιμες, να τιμήσουμε το δεύτερο μεγαλειώδες ‘’ΟΧΙ’’ του περήφανου λαού μας!! Το πνεύμα του Μετώπου ριζωμένο βαθιά μέσα μας !

Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1