Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Συνειδητή Πολιτική Επιλογή η Καλλιέργεια Συνθηκών Πανικού

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι οι τελευταίοι έχουν επιλέξει την βίαιη εφαρμογή των επιλογών τους με την απόλυτη αδράνεια της κυβέρνησης που προξενεί εύλογα ερωτηματικά για την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί.

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαία η προσπάθεια καλλιέργειας πανικού στους πολίτες για να οδηγηθούν σε μαζική φυγάδευση καταθέσεων από τις τράπεζες (bank run) και άλλες αψυχολόγητες ενέργειες, όπως η προσφυγή σε μαζικές προμήθειες από τα σουπερμάρκετ. Φαινόμενα που παρατηρούνται ήδη.

Η καλλιέργεια συνθηκών πανικού, με την συνεπικουρία των συστημικών ΜΜΕ και των αφεντικών τους, είναι το μέσο προκειμένου να καταστούν αναπόδραστα έκτακτα μέτρα επιβολής ελέγχου κεφαλαίων και κούρεμα των καταθέσεων όπως συνέβη στην Κύπρο, για να ακολουθήσει η υπογραφή της πιο κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας σε βάρος της πατρίδας και της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Για ό,τι συμβεί απ’ εδώ και εμπρός είναι συνειδητή πολιτική επιλογή για την οποία είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι οι δανειστές και η ελληνική κυβέρνηση που μέσω της κατατρομοκράτησης των πολιτών επιδιώκουν -από κοινού- την πλήρη καθυπόταξη της χώρας και τον εγκλωβισμό της σε μια πορεία καταστροφής χωρίς επιστροφή, προκειμένου να ικανοποιηθούν πλήρως τα άνομα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να μην υποκύψει στον εκβιασμό και την προσπάθεια κατατρομοκράτησης που του γίνεται και να διατηρήσει τη ψυχραιμία και την ομοψυχία του.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να συναισθανθεί τις ευθύνες της για το έγκλημα που διαπράττεται και να προχωρήσει με δική της πρωτοβουλία:

Δείτε ολόκληρη την Ανακοίνωση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1