Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Ο Χατζηνικολάου παίζοντας τον ρόλο του δημοσιογράφου.

του Δημήτρη Καζάκη

Χθες κατά τη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου στο Real, μετά από μια εξαιρετικά ανούσια συνομιλία - όπως μας συνηθίζουν όλοι οι γνωστοί και επώνυμοι δημοσιογράφοι(;) - με τον κ. Τσακαλώτο, ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον ρωτά λίγο πριν το τέλος: Α, μήπως κάνατε 49,4 δις ευρώ swap όπως δήλωσε ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης, ή είναι ράδιο αρβύλα; Ο Τσακαλώτος δήλωσε "το δεύτερο" κι εκεί έκλεισε η συζήτηση.

Βέβαια, το γεγονός ότι τη δήλωση αυτή δεν την έκανα εγώ, αλλά ο Πέτρος Μηλιαράκης, στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή, μάλλον θα διέφυγε στον καλό δημοσιογράφο. Όπως επίσης θα διέφυγε - μιας και ο κ. Χατζηνικολάου όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει - ότι αν έγινε τέτοιο swap, σημαίνει ότι η κυβέρνηση υποθήκευσε ανελαστικά έσοδα του δημοσίου - όπως π.χ. τα έσοδα από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους - για χρόνια μπροστά προκειμένου να βρει τη ρευστότητα που χρειάζεται σήμερα.

Αν είχαμε στην Ελλάδα αληθινή δημοσιογραφία, το θέμα αυτό θα είχε ξεσηκώσει θύελλα. Αντί όμως για δημοσιογράφους, έχουμε τους Χατζηνικολάου σε ρόλο αξιωματικού υπηρεσίας στην ενημέρωση. Κι έτσι η δημοσιογραφική αγυρτεία έχει κυριαρχήσει σχεδόν απόλυτα προκειμένου ο τόπος και ο λαός του να πάει στα χειρότερα ανενημέρωτος και άβουλος.

Από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1