Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τελικά ποιός απ' όλους λέει ψέμματα;

του Δημήτρη Καζάκη

Ο κ. Χατζηνικολάου φρόντισε να ξεφτυλίσει και να υποβαθμίσει ένα τεράστιο θέμα. Το αν δηλαδή υπήρξαν 49,4 δις ευρώ swap από την κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου να αντλήσει ρευστότητα για τις τρέχουσες πληρωμές. Πράγμα, αν έχει συμβεί, εγκληματικό.

Αντί να ερευνήσει, ως όφειλε, το θέμα, ρώτησε απλά - μεταξύ σοβαρού κι αστείου - τον ανεκδηγίητο Τσακαλώτο αν πρόκειται για κάτι αληθινό ή ράδιο αρβύλα. Ο ανεκδηγίητος απάντησε το "δεύτερο" και με συγκαταβατικά γελάκια κλείσανε το θέμα. Αυτό θα πει σοβαρή δημοσιογραφία αλά Χατζηνικολάου. 

Δείτε όμως τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Ναυτεμπορικής στις 26 Μαρτίου. Ως δια μαγείας το πρωταπριλιάτικο αστείο, το ράδιο αρβύλα, δημοσιεύεται στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου ως έγκυρη είδηση. Ακριβώς όπως την ανέφερε ο κ. Πέτρος Μηλιαράκης στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη.

Τι να πει κανείς; Το αιδώς Αργείοι, πάει πολύ για τους δήθεν αμερόληπτους δημοσιογράφους. Όμως το ζήτημα παραμένει. Με ποιό δικαίωμα η κυβέρνηση έκανε swap προσθέτοντας κοντά 50 δις ευρώ στο χρέος της Ελλάδας, για να πληρώσει - όχι μισθούς και συντάξεις - αλλά το ΔΝΤ και τους δανειστές.

Πρόκειται για έγκλημα πρώτου μεγέθους.

http://www.naftemporiki.gr/frontpages/26/03/2015/imerisies-oikonomikes/i-naytemporiki/full

Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1