Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Άδικα πήγαν οι συγκεντρώσεις του κόσμου;

Ο λαός έκανε αυτό που πίστευε σωστό. Συγκεντρώθηκε στις πλατείες αυτήν τη φορά, όχι για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, αλλά για να ενισχύσει το διαπραγματευτικό χαρτί της κυβέρνησης απέναντι στη λυκοσυμμορία των Βρυξελών.

Έδειξε τη διάθεσή του για αγώνα αντίστασης απέναντι στις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόστηκαν στη ζωή του και στη χώρα του.

Έδωσε το σύνθημά του για να μη γίνει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ πίσω από τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει απέναντί του η νέα κυβέρνηση.

Γνώριζε πολύ καλά την πολιτική των Ζαππείων, αλλά αυτήν τη φορά πίστευε ότι ''αυτοί", εννοώντας τους νέους κυβερνώντες, δεν μπορεί να είναι σαν τους προηγούμενους.

Ο λαός ενθουσιάστηκε πολύ νωρίς από τα περίεργα καμώματα των νέων πολιτικών που έβλεπε, έστω και αν γνωρίζει από το παρελθόν ότι πρέπει να είναι συγκρατημένος, γιατί πολλές φορές στο παρελθόν, από το ζενίθ των ενθουσιασμών, απότομα έχει συνηθίσει να τον πηγαίνουν στο ...
ναδίρ της αποκαρδίωσης και αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Όμως του άρεσε αυτό και καμάρωνε.

Τα κακά σημάδια όμως υπήρξαν από την αρχή, αλλά ποιος θέλει να τα πιστέψει; Κάνουμε υπομονή και λέει "αρχή είναι, ας δώσουμε ανοχές".

Είναι βλέπεις και οι φανατικοί από δίπλα, υπέρμαχοι της κριτικής λίγο καιρό πριν για παρόμοια παρατράγουδα και τώρα βασιλικότεροι του βασιλέως.

Μην τυχόν και ακούσουν κάτι που να είναι αντίθετο με αυτό που εκείνοι θέλουν, πάει σε φάγανε!

Βλέπεις τώρα είναι οι δικοί τους στα πράγματα και απαγορεύεται ακόμα και η παραμικρή κριτική, το ελάχιστο ερωτηματικό.

Για σταθείτε ρε παιδιά! Που το βρήκατε γραμμένο αυτό; Θα κλείσετε και το στόμα μας; Εσείς δεν βλέπετε το δούλεμα;

"Η Ελλάδα προτίθεται αύριο να καταθέσει αίτημα για την παράταση κατά έξι μήνες της δανειακής σύμβασης'' λένε οι πληροφορίες που σκόπιμα αφήνονται να διαχέονται.

Ναι σου λένε, θα σταλεί η σχετική επιστολή, αλλά θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και όχι του Eurogroup''!!!

Και αφού νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς, καλά κάνουν.

Και τότε γιατί ρε αδέλφια όλοι μαζί φωνάζαμε στις πλατείες για αξιοπρέπεια και αντίσταση και πως ανέχεστε εσείς υπογραφή επιστολής μετάνοιας, αλά Σαμαρά;

Πάντως εμείς εξακολουθούμε να πιέζουμε για να μη γίνει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Εσείς;

από το blog του Δημήτρη Κυπριώτη, μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1