Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Επόμενο βήμα

του Γιάννη Μακριδάκη

Με το καλό να σταματήσουμε να προσερχόμαστε στις διαπραγματεύσεις τους…

Επειδή παρ’ όλα αυτά ακούω τον Bαρουφάκη να διατρανώνει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να συμφωνήσουμε και για ένα "καταπληκτικό" κείμενο που ήταν έτοιμος να υπογράψει, φοβάμαι μη τυχόν ώρα με την ώρα εντός των επόμενων ημερών τελειώσει στους περισσότερους από μας η αντοχή για ασκήσεις αξιοπρέπειας και αρχίσουμε να συμφωνούμε σε μια δοξασμένη ήττα.

Με φασίστες που λένε ότι λυπούνται τον ελληνικό λαό για τις επιλογές του, ότι δεν θα αλλάξουν τους κανόνες επειδή έγιναν εκλογές, ότι ή υποκύπτετε ή τίποτα, με αναξιοπρεπείς που αμφισβητούν τη ...
δική σου αξιοπρέπεια και με εκβιασμούς προσπαθούν να αποδείξουν πόσο ελαστική είναι η συνείδησή σου, απλώς δεν συνεχίζεις να συνομιλείς και δεν επιζητείς σύγκλιση και συμφωνία.

Τους γράφεις εκεί που αξίζει να γράφεται κάθε όμοιός τους και συνεχίζεις την πορεία σου απερίσπαστος.

Ας αναλογιστούμε τι θα κάναμε ο καθένας από εμάς στην προσωπική μας ζωή αν ήμασταν σε μια τέτοια περίσταση και υποχρεωμένοι να διαπραγματευόμαστε με κάποιον τέτοιον. Αν θα συνεχίζαμε τη ζωή μας αγνοώντας τον ή θα του κωλοτριβόμασταν συνεχώς λέγοντας να αλλάξει λίγο τη διατύπωσή του για να τα βρούμε.

Η αξιοπρέπεια είναι απόλυτη, δεν είναι ζήτημα διατυπώσεων ούτε διαπραγματεύεται.

Από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1