Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Οι μισθοφόροι τρέμουν τη σάτιρα.

του mitsos175

Οι μισθοφόροι τρέμουν τη σάτιρα. Από τους καπηλευτές του Ισλάμ, ως τους νεοδημοκράτες, οι οποίοι καπηλεύονται τα πάντα. Δεν τους αρέσει η κριτική, γιατί έχουν ένοχη συνείδηση. Κάνουν εγκλήματα αλλά δεν αντέχουν να ακούνε ούτε γι αστείο, αυτά που διαπράττουν. Ο πόλεμος που κάνουν είναι εναντίον της αλήθειας.

Για δεύτερη φορά οι φανατικοί μισθοφόροι της Νο1 τρομοκρατικής οργάνωσης Νέα Δολοπλοκία (ΝΔ), βγάζουν ανακοίνωση κατά της σάτιρας. Πανικός; Βλακεία; Και τα δύο!

Πρώτη φορά ήταν όταν το γραφείο του πρωθυπουργού ασχολήθηκε με μια γελοιογραφία εφημερίδος! Στο χαρτί που ύψωσαν τα μέλη της συμμορίας της (Φ)ΟΝΝΕΔ θα έπρεπε να βάλουν τη γελοιογραφία από το "Ποντίκι" για την (πολιτική) μικροφαλλία του Σαμαρά. Οι λιγοστοί τραμπούκοι της (Φ)ΟΝΝΕΔ δεν είναι "Σαρλί", είναι Σαχλοί.

Χτες η κυβερνητική εκπρόσωπος τα έβαλε με ένα σατυρικό καλλιτέχνη προσφέροντας τζάμπα διαφήμιση για το επόμενο "Τσαντίρι". Δεν έμαθαν τίποτα από τις επιθέσεις στη γαλλική εφημερίδα, των συγγενών τους, των φανατικών ηλιθίων, όπου τελικά εκτόξευσαν την ...
κυκλοφορία της Charlie Hebdo και έκαναν εκατομμύρια να δουν τα απαγορευμένα σκίτσα του Μωάμεθ. Αν θες να διαδώσεις σίγουρα κάτι, απαγόρευσέ το.

Με το Λαζόπουλο δε συμφωνώ σε πολλά απ' όσα λέει. Αλλά η ΝΔ θα έπρεπε να ασχολιόνταν με απείρως σοβαρότερα θέματα. Όπως τα σχεδόν 2.000.000 άνεργοι. Το ότι παγώσαμε και τούτο το χειμώνα. Ότι οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται συνέχεια και υπάρχει διαβεβαίωση του Σαμαρά, ότι θα έρθουν νέες μειώσεις. Να απολογείται γιατί το χρέος αυξήθηκε. Να ζητά συγγνώμη αποσύροντας τον εγκληματικό ΕΝΦΙΑ.

Φυσικά η υποκρισία της δεξιάς γυρίζει μπούμερανγκ. Ο Λαζόπουλος δεν είναι ο μόνος που έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό, πράγμα νόμιμο για τον καπιταλισμό, το σύστημα που η ΝΔ υπερασπίζεται.

Υπάρχουν όμως κι αυτοί που έβγαλαν παράνομα χρήματα, όπως ο Άκης, κολλητός της κυρίας Σπυράκη. Η κυβερνητικός εκπρόσωπος λοιπόν βγαίνοντας να πει τις κουταμάρες που είπε, σατίρισε άθελα της τον εαυτό της, τον Άδωνη, που έχει κάποια θέματα ανοιχτά με συγγενείς της γυναίκας του, όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ και με τις επερωτήσεις του στη βουλή για τα ελικόπτερα ή τα υποβρύχια, που εγείρουν σοβαρότατα ερωτήματα, μιας κι ο πρώην αρχηγός του έκανε τον "πατριώτη με το αζημίωτο", ζημιώνοντας τον έλληνα φορολογούμενο. Για να μην αναφέρω τους γαλάζιους δημάρχους, νομάρχες και άλλους κουμπάρους που καταδικάστηκαν για απάτη, κατάχρηση κοκ.

Το ότι οι πλούσιοι βγάζουν τα λεφτά τους έξω, όπως αρκετοί πλουτοκράτες ψάχνουν εδώ ευκαιρίες για να φάνε τα "φιλέτα" που ξεπουλάει η ΝΔ, είναι θέμα πολιτικής, όχι ενός προσώπου. Θα μπορούσα να αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα πλουσίων δεξιών, που εδώ και χρόνια έστειλαν τα λεφτά τους έξω κι έκλεισαν τις εταιρίες τους, αφού μάλιστα πήραν επιδότηση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πολλοί απ' αυτούς στηρίζουν ανοιχτά τη ΝΔ. Γι αυτούς "κάνουμε την πάπια", νεοδημοκράτες;

Η υποκρισία της ΝΔ είναι στο γεγονός, ότι ακόμα κι όταν φταίει η ίδια βρίσκει κάτι (ή το κατασκευάζει), ώστε να κατηγορήσει τους αντιπάλους της. Ακόμα όμως και γι αυτά που κατηγορεί διαφόρους ευθύνεται πάλι η ίδια, γιατί έγιναν εξαιτίας της πολιτικής της.

Δε σας πάει αυτή η "ευαισθησία αλά καρτ" γαλάζιοι απατεώνες. Ο κόσμος θα ψηφίσει βάσει οικονομικών και πολιτικών κριτηρίων. Βάση της πολιτικής και της συνέπειας των υποψηφίων. Πολύ περισσότερο απεχθάνεται τις διώξεις φρονημάτων που μας γυρίζουν σε σκοτεινές εποχές. Οπότε νεοδημοκράτες, "τον ήπιατε". 9 και σήμερα.

από το «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1