Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΚΙ.ΔΗ.Α. το κόμμα σου και εσύ Γιωργάκη ...

___________ενός απλού Έλληνα

Όλα τα 'χαμε, αυτό μας έλειπε!

Έκανε κόμμα λοιπόν αυτός ο μέγας πολιτικός γόνος και σωτήρ μας, ο ΓΑΠ. Μιλάμε για απύθμενο θράσος εκτός ορίων μέτρησης ... Τόλμησε να το πει και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.) 

Όπως λέμε "καμία σχέση"! Ούτε με κίνημα ούτε με Δημοκρατία αλλά ούτε και με Σοσιαλισμό. 

Ο μοιραίος άνθρωπος που παρέδωσε την χώρα στα νύχια των ξένων αρπακτικών του ΔΝΤ και της Γερμανικής ΕΕ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε δουλοπαροικία χρέους και τους έλληνες σε υπόδουλους, χρέους υποτελείς, διεκδικεί ξανά ... την ψήφο σου!

Και για μια ακόμα φορά μας κρύβει την αλήθεια ακόμα και στην ονομασία που έδωσε στο "κόμμα" του. Διότι ο Γιωργάκης μας το έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι αντεξουσιαστής. 

Και αντί να ονομάσει ειλικρινώς και ορθώς το "κόμμα" του  "Κίνημα Δημοκρατών Αντεξουσιαστών" μας τα μπουρδούκλωσε πάλι με αυτά τα περί Σοσιαλισμού ...

Έτσι και το ακρωνύμιο του κόμματος θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα τους στόχους του κόμματος αλλά και το αποτέλεσμα της πολιτικής του ΓΑΠ μέχρι σήμερα. 
ΚΙ.ΔΗ.Α. λοιπόν και όχι ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. έπρεπε να λέγεται το κόμμα του ... 

ΚΙ.ΔΗ.Α. γιατί εξαιτίας των πολιτικών των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που στήριξε με ...
κάθε τρόπο ο ΓΑΠ, "Νεκροί Υπάρχουν". Πάνω από 5.000 από αυτοκτονίες τα τελευταία χρόνια.
Πολλές χιλιάδες από το διαλυμένο σύστημα Υγείας, με το ΠΕΔΥ, τις κλειστές εντατικές, τις ελλείψεις ακόμα και σε γάζες αλλά και τα γενόσημα φάρμακα. 

ΚΙ.ΔΗ.Α. γιατί και "Αγέννητα Παιδιά Υπάρχουν" εξαιτίας των πολιτικών του. Εκατοντάδες χιλιάδες οι εκτρώσεις αλλά και η μείωσεις σε γεννήσεις τα τελευταία χρόνια, αποδείξεις μιας εν εξελίξει "βουβής" γενοκτονίας.

ΚΙ.ΔΗ.Α. γιατί αυτό επέτυχε συνολικά και αυτό θέλει να συνεχίσει για τον λαό και την Πατρίδα, ο μέγας αυτός "διανοητής" - ομιλητής του Χάρβαρντ - αντεξουσιαστής πολιτικός !

Για αυτό λοιπόν, και στις επόμενες εκλογές θα πρέπει ο λαός να το διορθώσει το λάθος, και στο όνομα του κώματος και στον υποψήφιο. 

Ας του κάνει λοιπόν ο Λαός μας την εκλογική ΚΙ.ΔΗ.Α. να τελειώνουμε με δαύτον, με τις μνημονιακές πολιτικές, όλους τους "άξιους" υποστηριχτές τους σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΡΙΖΕΣ, ΛΑΟΣ, ΧΑ και όλα τα άλλα μνημονιακά σαπάκια του καθεστώτος. 

Υ.Γ. Για όσους είναι αμετανόητοι υποστηριχτές του ΓΑΠ τι να πω κι εγώ σας απλός Έλληνας; Καλή ψήφο δεν λες εδώ, μάλλον Καλά Σαράντα ταιριάζει πιο καλά ...

ΦΩΤΟ: Από http://attikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1