Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Α. Παπαντωνίου: Εκλογές και... ληστοσυμμορία !!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Μπήκαμε αισίως στις τελευταίες είκοσι ημέρες πριν τις Εκλογές και έχουμε μπροστά μας να εκτυλίσσεται μια κατάσταση αντάξια Εγκληματικής Οργάνωσης που δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα. Και βέβαια δεν αποτελεί το γεγονός πρωτοτυπία αντίθετα επιβεβαιώνει για μιά ακόμα φορά την.... Δημοκρατική της ευαισθησία και λειτουργία με τον σεβασμό της προς τούς Θεσμούς!

Έχουμε λοιπόν μια "Κυβέρνηση" να προχωρεί στην διενέργεια των Εκλογών από την ίδια, παρά το γεγονός ότι Συνταγματικά δεν έχει αυτό το Δικαίωμα μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Εκλογή του εκλεκτού της στην Προεδρία της "Δημοκρατίας" και τη διάλυση της "Βουλής" και την προκήρυξη πρόωρων Εκλογών!

Φυσικά από μια "Κυβέρνηση" που δεν έχει αφήσει τίποτα στη θέση του δεν αποτελεί έκπληξη.

Τις Εκλογές θα έπρεπε να πραγματοποιήσει, κατ επιταγή του άρθρου 37 παρ. 3 του ...
Συντάγματος μια άλλη "Υπηρεσιακή", παρ όλο ότι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν προβλέπεται στο ισχύον Σύνταγμα αλλά τεκμαίρεται από τον ορισμό της σύμφωνα με την πιο πάνω διάταξη.

Αυτό το γεγονός το επεσήμανε μόνο, δυστυχώς, και πολύ σωστά ο Δημήτρης ΚΑΖΑΚΗΣ σε σχετικό άρθρο του, ενώ ουδείς άλλος ασχολήθηκε με ένα τόσο ευτελές αντικείμενο!

Πέρα όμως από αυτή την αυθαιρεσία ας σκεφτούμε λίγο μήπως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι.

Μια απερχόμενη λοιπόν, κατά την κοινή αίσθηση "Κυβέρνηση" καλείται να παραδώσει τα κλειδιά της Εξουσίας σε μια άλλη που διακηρύσσει ότι θα είναι εντελώς διαφορετική στην Πολιτική της και με ένα Λαό που εμφανίζεται, ότι θα είναι πολύ απαιτητικός και σκληρός απέναντί της γιατί έχει πλέον αγγίξει τα όρια της εξαθλίωσης με μεγάλες Κοινωνικές Ομάδες να τα έχουν ξεπεράσει. Ταυτόχρονα είναι κοινή πεποίθηση και κοινό μυστικό πλέον ότι η Οικονομία έχει προ πολλού καταρρεύσει πλήρως και είναι αδύνατον να συνεχίσουν να το κρύβουν αλλά αντίθετα θα ξεσπάσει με πάταγο. Εδώ έρχεται δέσει και με άλλο ένα γεγονός που μάς έρχεται απ την καλή μας γείτονα Τουρκία η οποία εκτός από την συνέχιση της πρόκλησης στην Κύπρο δέσμευσε τεράστια Θαλάσσια περιοχή στην περιοχή Ρόδου-Καστελλόριζου-Κρήτης για Ναυτικά Γυμνάσια από 12-1 έως 12-2-2015 με το μεγαλύτερο μέρος του Στόλου της, Υποβρυχίων και Πλοίων Επιφανείας και με την συμμετοχή Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας!!

Με τις σκέψεις λοιπόν αυτές και με δεδομένο ότι μας "Κυβερνά" μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ κι εγώ είμαι ένας παράξενος και τρελός τύπος, μήπως, λέω μήπως πρέπει να έχω στο μυαλό μου ότι θέλει να συνεχίσει να ελέγχει όλες τις διεργασίες που θα συμβούν με τη μια η την άλλη αφορμή για να μην πραγματοποιηθούν οι Εκλογές εφαρμόζοντας απροκάλυπτη Συνταγματική Εκτροπή με μια "Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας" έτσι ώστε να μην παραδώσει τα κλειδιά της Εξουσίας;;; Γιατί τώρα πια ξέρει καλά και αυτός και οι Πάτρωνές του, "Ηθικοί Αυτουργοί" του Εγκλήματος ότι τα Κλειδιά θα τα πάρει, θα τα αρπάξει ο Λαός!!

Ας προβληματιστούμε λοιπόν και ας είμαστε Ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενο με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1