Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Homo malakas

του «mitsos175»

Ο Δαρβίνος σήμερα θα τα έβρισκε μπαστούνια. Δε θα μπορούσε να εξηγήσει την θεωρία της εξέλιξης. Πως μπορεί να εξηγηθεί άλλωστε ο Μπουμπούκος, ο Κούλης, η Βλακεία Βούλτεψη, ο Σαμαράς, ο ΓΑΠ και ο Μπενύτο; Τι σόι εξέλιξη είναι αυτή που βγάζει αυτά τα μεταλλαγμένα ζόμπι, που διψάνε για χρήμα;

Σίγουρα δεν είναι άνθρωποι. Οι άνθρωποι είναι αγελαία πλάσματα, δηλαδή κοινωνικά. Πάει να πει, ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπο, δεν είναι αιμοβόρα αρπακτικά που κανιβαλίζουν το ίδιο τους το είδος. Κανείς Homo Sapiens δε θα έλεγε την απίστευτη κουταμάρα, ότι η αύξηση του μισθού είναι κακό! Κι όμως ένας ακροδεξιός βουλευτής της διαλυμένης νέας δημοπρασίας, όχι μόνο το είπε αλλά προχώρησε και πιο πέρα. Υποστήριξε ότι οι μειώσεις των βουλευτών είναι υπερβολή! Την ίδια στιγμή που το μπουμπούκι για τους άλλους λέει βλακείες και ζητά να μη δοθούν αυξήσεις, ακόμα κι αν μπορούσαν να δώσουν, για το τομάρι του θέλει αύξηση! Αυτός που κανονικά έπρεπε να πληρώνει όλη τη ζωή του τον κόσμο για την καταστροφή που προκάλεσε!

Ο Άδωνης και οι άλλοι σαν αυτόν είναι πισωγύρισμα. Ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. ...

Ανθρωπόμορφο κολοβακτηρίδιο. Όσο εμπαθής και να είσαι τέτοια δεν λες. Γιατί παίζεις με το πόνο των θυμάτων. Χαίρεσαι για τα δεινά που προκάλεσες και προκαλείς αφάνταστα. Ο κόσμος θεωρεί ότι δικαιώνεται πλήρως ο Μαζιώτης μ' όσα είπε και έκανε το παράσιτο της ΝΔ.

Αν τόλμαγε κάποιος βουλευτής πριν το μνημόνιο να ξεράσει αυτό το πράγμα, όχι μόνο θα διαγράφονταν αμέσως αλλά θα έκαναν λίμπα το γραφείο του οι ίδιοι που τον ψήφισαν. Αλλά έχουμε μνημόνιο, οι μάσκες έπεσαν και η πραγματική φύση των τεράτων βγήκε στην επιφάνεια. Αυτά σκέφτονταν όταν έταζαν, αυτά ήθελαν πάντα, όταν ζητούσαν ψήφο. Τώρα τουλάχιστο ξέρεις, δεν έχεις δικαιολογία.

Άλλο δείγμα ο Κούλης. Πρώτα διόρισε αυτός και ο βρικόλακας μπαμπάς του όλες τις περιπτώσεις. Για να μην πω τι έκανε η Ντόρα, που αν ψήφιζες στην Ευρυτανία ήταν καλύτερο από το να είχες δέκα διδακτορικά. Κι ενώ έκαναν ρουσφέτια οι ίδιοι καταγγέλλουν την αντιπολίτευση! Όχι τον εαυτό τους που τα έκανε αλλά τους άλλους! Φωνάζει ο κλέφτης... Ο Κυριάκος δηλαδή είναι τίμιος; Έχει πάντως πιστοποιητικό "εντιμότητας" από τη Siemens. Κι ήταν η ΝΔ που έβγαλε τα άπλυτα της οικογένειας όταν έφυγε η Ντόρα. Και είναι η ΝΔ που καλύπτει το Βενιζέλο και τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ που σαν αντιπολίτευση κατήγγελλε...

Τώρα θέλουν να απολύσουν κόσμο. Εκμεταλλευόμενοι τις απάτες που οι ίδιοι έκαναν. Γιατί δεν διορίστηκε κανείς μόνος του. Αλλά εδώ πρόκειται περί νέας εξαπάτησης. Θα διώξουν όχι τους άχρηστους δικούς τους, αλλά τους χρήσιμους, έχοντας πρόφαση τους γαλάζιους κομπιναδόρους. Για να απαξιώσουν και να ξεπουλήσουν ευκολότερα το δημόσιο τομέα. Θυμηθείτε τι έλεγαν για την ΕΡΤ και τι έκτρωμα έκαναν τελικά.

Υπάρχει λοιπόν ένα νέο είδος, μια κακή μετάλλαξη: Ο Homo Malakas. Και σ' αυτό το είδος δεν ανήκουν τα προαναφερόμενα αρπακτικά, ιοί και κόρες, αλλά όλοι όσοι τους ψηφίζουν. Γιατί πρέπει να είσαι πολύ Homo Malakas για να επικροτήσεις την απώλεια της περιουσίας σου, τη καταστροφή των παιδιών σου και την άθλια κατάσταση που σε έφεραν.

από το «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1