Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Κυβέρνηση διωκτών και δολοφόνων

του «mitsos175»

Μετά το πογκρόμ των Ρομά συνανθρώπων μας άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης. Ένας ηλικιωμένος συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά την αναμονή του σε υποκατάστημα τράπεζας αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Ο θάνατος του βαρύνει την κυβέρνηση αποκλειστικά. Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη τις άθλιες συνθήκες που το ίδιο το κράτος δημιούργησε. Από τα πρώτα άρθρα μας ήταν το αίσχος για την ταλαιπωρία ασθενών και ηλικιωμένων, που σε αρκετές περιπτώσεις φέρνουν μαζί τους τα μικρά παιδιά και περιμένουν με τις ώρες έξω από Τράπεζες ή Υπηρεσίες. Πολλές φορές μάλιστα στο πεζοδρόμιο σε συνθήκες καύσωνα ή ψύχους, ανάλογα με την εποχή.

Είχαμε πει πως οι συγχωνεύσεις - απολύσεις στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής δημιουργούν ...
απίστευτη ταλαιπωρία κι αργοπορία στην εξυπηρέτηση του κοινού. Δεν αυξήθηκαν από μόνοι τους οι πελάτες της Τράπεζας. Είναι κοινή πρακτική η μείωση του προσωπικού προς αύξηση των κερδών.

Ιδιαίτερα οι σαδιστικές αποφάσεις να πληρώνονται όλες οι συντάξεις μαζί την προτελευταία μέρα δημιουργούν αφόρητες συνθήκες, άγχος και απαράδεκτες καταστάσεις για ανθρώπους. Μάλιστα η αναλγησία της δωσίλογης κλίκας να μην δώσει ούτε καν μια παράταση στο αίσχος του ΕΝΦΙΑ, οδήγησε σε αυτό το οδυνηρό αποτέλεσμα.

Μας κυβερνά ένα σαδιστικό κάθαρμα που δεν δίνει δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή.

από το «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1