Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τι μας είπε ο κύριος Λαφαζανης πάλι.

του Γρηγόρη Πιερουτσάκου*

Έβαλε πάλι στο τραπέζι την εκδοχή  αν οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδωθούν, υπάρχει η εκδοχή εξόδου της  χώρας από την  ευρωζώνη. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ευοδωθεί  μια διαπραγμάτευση όταν εκ των προτέρων , ως δανειζόμενος είσαι  σε μειονεκτική θέση , και ταυτόχρονα  αποδέχεσαι ένα ληστρικό ,τοκογλυφικό  χρέος το οποίο δεν το  δημιούργησε  ο Ελληνικός λαός  ,το δημιούργησαν  σκόπιμα τα  ντόπια πολιτικά λαμόγια ,αυτοί οι προδότες του έθνους ,μαζί με τους ξένους  προϊσταμένους τους ,προετοιμάζοντας το έδαφος εδώ και χρόνια εξαπατώντας την ελληνική κοινωνία .

Αναρωτιέμαι πως μπορείς να διαπραγματευτής  κάτι  όταν ο προδότης ο ΓΑΠ μεθόδευσε και έστρωσε το χαλί από το Καστελοριζο, και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει εν γνώση της το ξεπούλημα της χώρας  έχοντας υπογράψει παράνομα  μνημόνια και συμβάσεις  παρά
και ενάντια στην θέληση του ελληνικού λαού? Γιατί  οι δανειστές να το ....
κάνουν, όταν η αντιπολίτευση τους νομιμοποιεί και φλερτάρει μαζί τους? Γιατί να το κάνουν όταν έχουν το πάνω χέρι! Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι το μόνο που θα πετύχετε   είναι χάσιμο χρόνου εις βάρος του ελληνικού λαού., και σε όφελος των τοκογλύφων.

 Τι  λένε όμως πολλοί εκπρόσωποι του Συριζα ? εάν αναγκαστούμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε, δεν χρειάζεται όμως να το λέμε από τώρα και να μπερδεύουμε τον κόσμο!!!

Τρομερό σαν  επιχείρημα!

Πλάκα μας κάνετε? Αφού   ο κύριος Τσιπρας είπε πως «είναι εθνική καταστροφή η έξοδος από το ευρώ».

Δηλαδή,  λέτε  και εσείς το ίδιο που λένε και στην κυβέρνηση ,και στην Ευρώπη και στα χειραγωγημένα κανάλια ,με τους πουλημένους δημοσιογράφους, που πληρώνονται για να παραπληροφορούν και να μπερδεύουν την κοινωνία .

Δεν μας λέγατε, πως ο ευρωδρόμος είναι μονόδρομος;

Δεν μας λέγατε πως η Ελλάδα θα σωθεί μέσα από το ευρώ?

Σταματήστε να παίζετε τάβλι  στην πλάτη του ελληνικού λαού .
Ελληνική οικονομία δεν υπάρχει ούτε μπορεί, σε συνθήκες σαν αυτές που ζούμε, να υπάρξει!

Κάτι που το Ε.ΠΑ.Μ φωνάζει και έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα  από την πρώτη  στιγμή. Μονομερής διαγραφή του χρέους με βάσει το διεθνές δίκαιο ,επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη έξοδο από την ευρωζώνη!!!!!!

Τέρμα ως εδώ στην εξαπάτηση ,και στην παραπληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας αυτές οι τακτικές μας οδηγούν έτσι και αλλιώς σε τραγωδία.

Η πατρίδα και ο λαός χρειάζεται μια κυβέρνηση ,που να μπορεί να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό ,να τον οργανώσει  , να του δώσει κουράγιο, να τον βοηθήσει να αναδειχτούν τα χαρίσματα του  ξανά,  να του θυμίσει την ιστορία του ,τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα   για την δημοκρατία την ελευθερία, και την προάσπιση των δικαιωμάτων του. Ο λαός θέλει μια κυβέρνηση που θα του φωνάξει ,σήκω μην φοβάσαι !!! έχεις δικαιώματα !!!

Δεν φταις εσύ!!! Σε παγίδεψαν!! Μπορείς!!! Σου έλεγαν ψέματα !!

Μπορούμε όλοι μαζί να ξαναφτιάξουμε την πατρίδα μας !! Μπορούμε να τους τσακίσουμε   να τους κάτσουμε στο σκαμνί όλους αυτούς που τόλμησαν να σφετεριστούν και να προδώσουν τον ελληνικό λαό !!

Έτσι  μόνο θα δώσεις στον λαό, ξανά την ελπίδα, και  τον δρόμο προς την εθνική ανεξαρτησία ,την πρόοδο και την ευημερία .Μόνο λέγοντας την αλήθεια , θα έχεις δίπλα σου ολόκληρη την Ελλάδα !!! Πες του ότι ναι μεν είναι δύσκολα ,αλλά θα τα καταφερθούμε μόνο όλοι μαζί!!!! 
Καλέστε τον λαό να άφησε στην άκρη τα πολιτικά του σακάκια !!! και να ενωθεί ,να βάλει πλάτη, και ο Έλληνας θα παλέψει!!! Ο Έλληνας Έχει φιλότιμο!! Μην Του ζητάτε πάλι λοιπόν την ψήφο του με  κατά ανάθεση  σωτηρία!! Μην του λέτε ψέματα!! Θέλετε να σώσετε την Ελλάδα  απόδειξη !! Παραιτηθείτε από όλους τους νόμους, και προνόμια   που έχετε ,και κατεβείτε στο σύνταγμα και καλέστε τον ελληνικό λαό να σταθεί δίπλα σας ,καταγγείλετε την φασιστική και την παράνομη πραξικοπηματική κυβέρνηση και τότε μόνο θα έχετε το δικαίωμα  να μιλάτε για Δημοκρατία ,και τότε μόνο ο Ελληνικός λαός θα έχει  ελπίδα  .

Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι σας έχουν σύρει στο δικό τους τρυπακι ,και εσείς μυρίζοντας εξουσία παραμένετε  στην καλύτερη περίπτωση απαθείς θεατές  στην καταστροφή των Ελλήνων. 

*Ο Γρηγόρης Πιερουτσάκος είναι στέλεχος του Ε.Πα.Μ. στο οργανωτικό γραφείο, μέλος του Πυρήνα Γλυφάδας-Ελληνικού, και και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1