Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο ψεύτης και ο σφουγκοκολάριος…

Ενώ είμαστε στο χείλος του γκρεμού  ή κάτω από το σχοινί της αγχόνης, ο... Σαμαράς υπόσχεται πράματα και θάματα…«Είχαμε υποσχεθεί» είπε «να βγάλουμε τη χώρα από την ύφεση, το πετυχαίνουμε τώρα.

Είχαμε υποσχεθεί πρωτογενές πλεόνασμα, το καταφέραμε. Είχαμε υποσχεθεί να μοιράσουμε μέρος της υπέρβασης του πλεονάσματος για να ανταμειφθούν οι θυσίες του λαού. Αυτό...
κάνουμε τώρα»
Το ψέμα από τα Ζάπεια 2,3,4 και δεν ξέρω πόσα, συνεχίζεται…
Τώρα βέβαια αν κατάφερε να δημιουργήσει πρωτογενές πλεόνασμα κόβοντας ακόμη και τα κωλόχαρτα, αποδεικνύει το πολιτικό μέγεθος του ανδρός, ο οποίος εντέχνως κρύβει τις υποχρεώσεις κάτω από το χαλί!!!
Θέλετε και άλλο δείγμα τις μεγαλοφυΐας του; Πρόσφατα ο ίδιος μαζί με τον Βρούτση είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2014 εξήγγειλε την δημιουργία 440.000 θέσεων εργασίας στους δήμους με χρήματα του ΕΣΠΑ που παραμένουν αδιάθετα. Πρόκειται για τα γνωστά πεντάμηνα. Τελικά το πρόγραμμα, όπως όλα όσα εμπλέκονται με το ΕΣΠΑ, υλοποιήθηκε  σε πολύ μικρό βαθμό, της τάξεως του 10%  περίπου!!!!
Έτσι γίνεται στην ψωροκώσταινα… εν όψει εκλογών πάρε κόσμε!!!
Για του λόγου μάλιστα το αληθές μας πήρε χαμπάρι και το Focus το οποίο  γράφει «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών», το «alter ego του μέγιστου», «ανακοινώνει αδιάντροπα σε συνέντευξή του προς την Handelsblatt ότι η χώρα του, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014, θα τολμήσει για πρώτη φορά να βγει με ομόλογά της στην αγορά. Ας ελπίσουμε ότι η αγορά θα δώσει στους τζογαδόρους την κατάλληλη απάντηση»!!!
Παρόλαυτα μετά λύπης μας συμφωνούμε!!! Δυστυχώς τα τρία και πλέον χρόνια οι υπηρέτες του καθεστώτος της επίσημης κατοχής έχουν οδηγήσει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην απόγνωση και την χώρα σε πλήρη διάλυση και θέλουν  αυτό να συνεχιστεί ες αεί...
Σε δύο περίπου μήνες όμως που θα μιλήσει ο ελληνικός λαός ας ελπίσουμε ότι  θα τους πει «άει στα κομμάτια».
Μιχαλού από το Ποντίκι μέσω το "ΓΡΕΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1