Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΒενιζΕλιά, του πιτσιρίκου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη συνδιάσκεψη της Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ελιά είναι το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ, ώστε οι εναπομείναντες πασόκοι –που ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ- να λένε πως στηρίζουν την Ελιά. Δηλαδή, είναι κάπως σαν τις πουτάνες που αλλάζουν ονόματα. 

Από τη συνδιάσκεψη της Ελιάς του ΠΑΣΟΚ πέρασε και ο Κώστας Λαλιώτης, για να δώσει συλλυπητήρια στους συγγενείς του νεκρού.

Ο Κώστας Λαλιώτης είπε πως θα υπάρξουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις μετά το Πάσχα, οπότε, αφού το Πάσχα πέφτει φέτος στις 20 Απριλίου, μπορεί να γίνει πάλι κάνα στρατιωτικό πραξικόπημα την 21η Απριλίου και να έχουμε χούντα και επίσημα.

Στη διάρκεια της συνδιάσκεψης της Ελιάς, ειπώθηκαν διάφορες ανοησίες που δεν έχουν καμία σημασία, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια και όλα αυτά γίνονται μπας και βρεθεί κάποιος τρόπος να αποφύγει τη φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πάντως, ας απαγορεύσει κάποιος έντιμος εισαγγελέας την έξοδο του Βενιζέλου από τη χώρα. Σύντομα θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης και πολιτικής –δηλαδή χωρίς κάλυψη-, οπότε είναι ικανός για όλα.

Βέβαια, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις του ΔΟΛ και του Mega, η ανύπαρκτη Ελιά έχει ένα 15% -που θα φτάσει στο 25% μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές-, οπότε αν προστεθεί σε αυτό το 30% που θα πάρει το Ποτάμι και το 35% που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία, θα έχουμε τον μεγάλο συνασπισμό του 90% που θα φέρει σταθερότητα στη χώρα και θα την σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

(Είναι ολοφάνερο τι είναι η Ελιά, οι 58 και το Ποτάμι, και τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Μακάρι να μην μπει δίπλα σε όλους αυτούς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό εξαρτάται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους πολίτες.)

Πηγή:   Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1