Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Λούτσοι, Μούτσοι και Κωλόχαρτα

του «Pitsirikos»

Αγαπητέ Πιτσιρίκο

Μιλάμε, τέτοιο Σουξέ στόρυ Κυβέρνησης δεν έχει ματαγίνει ποτέ σε καμία χώρα του Πλανήτη! Είναι τέτοια η επιτυχία που οι Κυβερνητικοί μαζί με τους Δημοσιογράφους που τους στηρίζουν έχουν χεστεί από τη χαρά τους, ειδικά τώρα που ο Σαμαράς κρατάει στα χέρια του φρέσκο φρέσκο και λαχταριστό το πρωτογενές πλεόνασμα. Του γλιστράει κάθε τόσο βέβαια απ΄τα χέρια σαν ψάρι που σπαρταράει και δεν έχουν καταλήξει με την Τρόϊκα ακόμα αν είναι κοντό σαν σαρδέλα, μέτριο σαν τσιπούρα ή μακρύ σαν λούτσος, αλλά δεν έχει καμιά σημασία αυτό.

Σημασία έχει ότι το ‘πιασε το ψάρι ο Σαμαράς, που μας απέδειξε πρόσφατα στη Βουλή ότι είναι λίγο αλανιάρης σαν ψαράς και σαν βαρκάρης και τα ψάρια βρε που πιάνει τα πουλάει στην αγορά.

Γι’ αυτό έτρεξε κατευθείαν στην αγορά του Βερολίνου να το δείξει στη Μέρκελ για να την πείσει ότι τελικά είναι λούτσος κι όχι σαρδέλα που λέει η Τρόικα, μήπως πει κι αυτή καμιά καλή κουβέντα για την ικανότητά του να πιάνει λούτσους με τέτοια τρικυμία στην Ελλάδα.

Τον είδες χθές στο Βερολίνο στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Μέρκελ και που έμοιαζε σαν D.J. με το ακουστικό της μετάφρασης στο αυτί;

Έτοιμος ήταν να της παίξει πρώτα το «Λυπήσου με» του Πάριου και να συνεχίσει με «Το φιλί της ζωής» της Παπαρίζου αλλά κρατήθηκε γιατί διαισθάνθηκε ότι η Καγκελάριος βαριόταν απίστευτα καθώς είχε το ύφος κάποιας που σκέφτεται « Πότε θα τελειώσω με δαύτον που με κρατάει όρθια τόση ώρα και μου μιλάει για λούτσους κι έχω να πάω να κάνω και πεντικιούρ γιατί με πεθαίνουν οι κάλοι μου».

Πάντως, «λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την Κυρά και θέλει» κι έτσι παρ’ όλο που η Κυρά του Βερολίνου δεν έβλεπε την ώρα να φύγει, πες πες για λούτσους ο Σαμαράς, της ξέφυγε της Μέρκελ και είπε δυο φορές ότι βλέπει το κρεβάτι- και όχι το ποτήρι -μισογεμάτο.

Πανηγύρια και χαρές λοιπόν όχι μόνο στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στο στρατόπεδο του ΔΟΛ. Αφού λένε ότι τα φορτηγά με τα κωλόχαρτα δεν προλαβαίνανε να ξεφορτώνουν στου Μαξίμου και στο Μέγκα γιατί είχαν χεστεί απ΄τη χαρά τους όλοι οι Μούτσοι ( που τους κάναμε Καπεταναίους για να μας πηδάνε) για τον θαυμασμό που προκάλεσε ο λούτσος του Πρωτογενούς Πλεονάσματος στην Καπετάνισσα της Ευρώπης, Καγκελάριο Μέρκελ.

Επειδή μέχρι τις Ευρωεκλογές οι Κυβερνητικοί θα χέζονται κάθε μέρα από χαρά λόγω των φανταστικών επιτυχιών τους που θα προβάλλονται με διθυράμβους από τους επίσης χεσμένους απ΄τη χαρά τους γνωστούς Γεωργαλάδες των ΜΜΕ, οπότε θα ‘εχουν αυξημένες ανάγκες σε κωλόχαρτο, το Υπουργείο Οικονομικών έκοψε τη δαπάνη για τα χαρτιά υγείας των φαντάρων που υπηρετούν τη θητεία τους στα στρατόπεδα της Χώρας και μετέφερε τον αντίστοιχο κωδικό στο Υπουργείο Προπαγάνδας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κυβερνητικού και του Μιντιακού Στρατοπέδου.

Για το λόγο αυτό το ΓΕΕΘΑ μέσω twitter απέστειλε και στα τρία Επιτελεία την εξής κατεπείγουσα διαταγή: «Από τούδε και στο εξής οι στρατιώται υποχρεούνται να προμηθεύονται τον χάρτον καθαρισμού των εναπομεινάντων μετά την αφόδευσιν εις την περιοχήν του πρωκτού κοπράνων , ιδίοις αυτών εξόδοις.

Εις περίπτωσιν οικονομικής αδυναμίας προμήθειας χάρτου από κάποιον στρατιώτην ,ούτος δύναται να χρησιμοποιεί αντί χάρτου, φύλλα δένδρων ή ακόμη και λίθους εφόσον υπηρετεί εις αγροτικήν ή ημιαστικήν περιοχήν.

Εις τας αστικάς περιοχάς, οι εν οικονομική αδυναμία ευρισκόμενοι στρατιώται καλούνται να επικοινωνήσουν με τους οικείους των προκειμένου να τους προμηθεύσουν με επαρκή ποσότητα χάρτου ο οποίος δύναται να είναι εκτός του συνήθους τύπου του εμπορίου , ακόμη και μικρά τεμάχια εφημερίδων (εκτός των ΝΕΩΝ) ή φωτοτυπίες του πτυχίου του υιού των.

Ούτως ή άλλως και το πτυχίον αυτό καθαυτό μικροτέραν αξίαν έχει πλέον από αυτήν του χάρτου υγείας γνωστού και ως «κωλόχαρτου»,με αυτήν δε την χρήσιν του Πτυχίου επιτυγχάνεται και μερική απόσβεσις των χρημάτων που εδαπάνησαν οι γονείς δια τας σπουδάς του υιού των ο οποίος υπερηφάνως σήμερον υπηρετεί την Μητέρα Πατρίδα».

Αντίο φίλε Μπαλούρδο ….

Α! κι αν θες να πιεις καφέ στο ΚΨΜ κοίτα να έχεις τουλάχιστον κανα δίευρω γιατί τα ΚΨΜ τα δώσανε σε ιδιώτες. Τέρμα ο καφές με τριάντα λεπτά, Αντίο φίλε…
Α! Κι αν θες να κάνεις Γυμναστική, κοίτα ν΄αγοράσεις μόνος σου τις φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια. Τέρμα το τζάμπα απ’ τον Στρατό. Αντίο φίλε…
Α! Κι αν σε πιάσει το πατριωτικό σου και θες να ψάλλεις τον Εθνικό Ύμνο, μην το κάνεις γιατί θα σου ζητήσει η SONY να της πληρώσεις πνευματικά δικαιώματα. Αντίο φίλε…
Α! Και κάτι ακόμα: Έτσι εύκολα νομίζεις ρε ψάρακλα Μπαλούρδο ότι πιάνονται οι λούτσοι;

Με αγάπη
Σούλα

(Αγαπητή Σούλα, δεν προλαβαίνω τώρα να ασχοληθώ με το σουξέ στόρι του Σαμαρά γιατί έχει σκάσει πόλεμος μεταξύ Νότη Σφακιανάκη και Δέσποινας Βανδή, με αφορμή την Χρυσή Αυγή. Η Δέσποινα Βανδή ξέρει τον Νότη Σφακιανάκη 16 χρόνια αλλά μόλις χτες κατάλαβε πως ο Νότης είναι φασίστας. Πολύ αργή η Δέσποινα. Από στιγμή σε στιγμή, περιμένω να αρχίσει τους πανηγυρισμούς που η Ελλάδα ανέλαβε να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Και κάτι αριστεροί -κάτι συριζαίοι δηλαδή- πανηγυρίζουν που η Δέσποινα από Βανδή έγινε Μαλέα και ηγείται του αντιφασιστικού αγώνα. Εν τω μεταξύ, με το πού πήρε θέση η Δέσποινα Βανδή, πέρασε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Περνάμε τέλεια. Μύκονοοοοοος!)

Μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1